My Weekly Diary #23/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week stelde ik mijn grenzen, lag ik letterlijk zand te happen, en shopte ik me een slag in de rondte. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

De week begint met een kantoor dag, inclusief een gesprek met mijn leidinggevende, dat op mijn initiatief ingepland is. Ik ervaar namelijk momenteel behoorlijk wat onduidelijkheden over mijn rol en verantwoordelijkheden in een bepaald project, en dat zit me niet lekker. Het gesprek verloopt prima, ik kan mijn punt duidelijk maken, en ik sluit dan ook met een goed gevoel mijn werkdag af.

Focus

Verder word ik blij van de melding die ik krijg dat mijn schermtijd vorige week maar liefst 28% lager was dan gewoonlijk. Het is nog steeds veels te hoog, maar het is een mooie ontwikkeling (die ik zeker vast wil blijven houden).

Dinsdag

Een normale (thuis-)werkdag vandaag met een bezoekje aan de Aldi waar ik wat oranje lekkernijen in sla voor tijdens de wedstrijden die Oranje moet gaan spelen. Uiteraard ben ik Oranje fan (al denk ik niet dat ze het EK gaan winnen; ik zet in op België, en jij?).

Oranje boven!

Verder eten we vandaag weer vroeg want om 19:00 uur ga ik weer aan de Zumba. Gelukkig is het een stuk minder warm dan vorige week!

Zumba!

Woensdag

‘s Ochtend ren ik 10 km in de wijk, eindelijk!, na een aantal rampzalige runs is het me weer gelukt mijn standaard rondje vol te maken. Die zonnige dagen met hoge temperaturen zijn zó niet mijn ding (wat hardlopen betreft dan hè !).

‘s Middags vertrek ik met Little Miss C naar de stad. We scoren een badpak, bikini, en nieuwe slippers voor haar, en gaan daarna naar de Kwantum waar we een fikse uitbreiding op ons buitenservies scoren.

Donderdag

Dit moet wel mijn geluksdag zijn; als ik op mijn telefoon kijk is het 10:10 op deze donderdag de 10e. Ik vind dit soort dingen altijd frappant. En een beetje geluk kan ik wel gebruiken vandaag, want vanmiddag staat er een team event op het programma in de vorm van een online bingo (inclusief mooie prijzen!).

Rond het middaguur komt een vriendin langs voor een snelle lunch. We kletsen gezellig bij onder het genot van tosti’s ham-kaas en cappuccino’s, waarna we beiden onze werkdag weer snel (apart) voortzetten.

‘s Avonds doe ik mee aan een try-out Bootcamp, georganiseerd door mijn Zumba lerares, in het zanderige bos hier in de buurt. Ik ga behoorlijk stuk, en krijg behoorlijk wat happen zand binnen tijdens de oefeningen, maar achteraf geniet ik keihard van de voldoening! Oh, en ik heb trouwens niets gewonnen in de bingo hoor …

Yessss 💪

Vrijdag

Een lekker overzichtelijke werkdag vandaag, die ik redelijk op tijd af kan ronden. ’s Avonds heb ik het rijk alleen, en geniet ik onder het genot van mijn lievelingskostje van wat ongestoorde schermtijd.

Hier zou elke dag mijn ontbijt, lunch en diner wel uit mogen bestaan !

Zaterdag

Een heerlijke dag vandaag! Eigenlijk doe ik niks bijzonders; ik fiets naar de markt, loop een half uurtje hard, doe boodschapjes, eet in de tuin, en rommel wat in en om het huis. Maar gezien de hectiek de laatste tijd, vind ik dit gekeuvel helemaal heerlijk!

‘s Avonds spenderen Little Miss C en ik een aantal uurtjes aan online shoppen; ze heeft nieuwe zomerkleding nodig en we slagen voor behoorlijk wat leuke items van America Today en Abercrombie&Fitch.

Zondag

En vandaag markeert het einde van een periode die vorig jaar begon met shoarma/dürüm döner en ijs toe, en die we nu met dezelfde culinaire hoogstandjes ritueel beëindigen.

Ice Ice Baby

Komende week mag ik weer naar kantoor, en ga ik een dagje shoppen in Antwerpen. Ik vertel je er volgende week maandag over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #23/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.