My Weekly Diary #19/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week zette ik mijn beste beentje voor, legde Little Miss C het 15.000-–ste diamantje, en was ik jarig! Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Een goed begin is het halve werk, toch

Vanaf vandaag tot en met zondag loop/ren ik samen met meer dan 100 collega’s kilometers voor het goede doel. Mijn werkgever organiseert namelijk een Miles4Life challenge (virtueel), waarbij voor elke gerende kilometer 1 euro aan het KWF gedoneerd wordt. Ik heb me voorgenomen deze week elke dag minimaal 1 mijl af te leggen, en vandaag trap ik goed af met een run van 10 kilometer.

Voor de rest is het een prima (werk-)dag, zonder bijzonderheden.

Dinsdag

’s Ochtends zit ik af-en-aan in Webex-meetings, en ’s middags ben ik druk met de laatste puntjes op de I te zetten van een project waar ik verantwoordelijk voor ben (=de migratie van ons Intranet). Echter, vóór ik aan het werk ga fiets ik met Little Miss C mee naar school, en zo kan ik weer 10 kilometer (10 euro) toevoegen aan de Miles4Life Challenge !

En dan is het eindelijk zover, Little Miss C legt het laatste steentje van ons Diamond Painting-project. 15.000 steentjes en 24 uur verder, maar dan heb je ook wat !

Woensdag

En ook vandaag zet ik mijn beste beentje voor; ik heb ’s ochtends een wandelbila in Breda en voeg weer wat kilometers toe aan de Miles4Life challenge. We gaan lekker trouwens, tot nu toe hebben we als club al 1.191 kilometers afgelegd.

De Bergse Heide

’s Middags heb ik voortgangsoverleg van mijn project (inderdaad helaas op mijn part-time dag vanwege Hemelvaart, maar vanwege de migratie volgende week moest dit maar een keer). Little Miss C heeft ’s middags een speeldate, en Mr C en ik maken van de gelegenheid gebruik om heerlijk te lunchen en te loungen op de Bergse Heide.

Donderdag

Hemelvaartsdag, dus verplicht vrij ! Ik leg uiteraard weer wat Miles af, en verder ben ik de hele dag druk in de weer met spullen uitzoeken, vuilniszakken, en verhuisdozen. Pfff… zo niet mijn ding!

Uitstelgedrag

Vrijdag

Dag na Hemelvaart, verplicht vrij, en ook nog eens mijn verjaardag ! Niet dat ik het ooit vier, maar goed, als de dag er dan eenmaal is, dan voel ik me toch altijd wel weer een beetje speciaal. Ik krijg allemaal lieve kaartjes, belletjes, en wensen, ook een paar uit zeer onverwachte hoek, en tevens nog de nodige cadeautjes. Hoe leuk !

Cheers!

De dag zelf brengen Mr C, Little Miss C en ik door in Knokke. We shoppen, borrelen, flaneren, en genieten volop. Het is een heerlijke dag!

Zaterdag

En vandaag ga ik voor het eerst in tijden op terras, en hoe ! We gaan op stand bij Beachclub O. in Noordwijk aan Zee. Een van mijn favoriete tentjes, pre-covid. Wederom een heerlijke dag.

Detail van het superleuke cadeau dat ik van mijn mooiste verjaardagscadeau kreeg 💛

Zondag

En vandaag is een dag die in het teken staat van sportieve activiteiten; Mr C gaat golfen, Little Miss C heeft golfles, en ik ren een rondje in de omgeving van de golfbaan, waardoor ik weer wat kilometers aan de Miles4Life kan toevoegen. We zitten inmiddels aan de 12.050€ en het streven is 15.000€, ik zet mijn beste beentje voor en voeg weer 12 kilometers toe.

Het totaal van mij bedraagt nu 62 kilometer.
En hiermee ben ik 15/153 geeindigd in het klassement. En daar ben ik heel tevreden mee!

Komende week heb ik een drukke werkweek voor de boeg, herstart Zumba, en ga ik voor het eerst in tijden weer eens naar de kapper. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

3 gedachten over “My Weekly Diary #19/2021

  1. Ik had dus ook een kort werkweekje, heerlijk ook wat buiten gezeten op donderdag en vrijdag maar het weekend was prutweer. Ik heb nog geen terrasje gepakt maar hoop het snel te doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.