My Weekly Diary #16/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week moest ik qua werk weer vol aan de bak, viel ik flink in de prijzen, en kreeg ik spontaan zin om te trouwen.
Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

De eerste werk- en schooldag na de Paasvakantie. Het is weer even wennen, de wekker zo vroeg, maar we maken er maar het beste van. Little Miss C wil met de fiets naar school en ik rijd mee. Ik merk de laatste tijd goed dat mijn conditie wel een boost kan gebruiken, en alle kleine beetjes helpen.

Qua werkdag is het lekker druk, ik heb MT-vergadering, en werk de achterstand van mijn vakantie weg.

Dinsdag

Een drukke werkdag vandaag, maar ik maak bewust even tijd om buiten in het zonnetje te lunchen, met een boek erbij.

Even achter die laptop vandaan

Na het werk doe ik een uurtje Zoomba, en na het avondeten werk ik nog een uurtje of anderhalf.

Woensdag

Vandaag breng ik als het goed is het laatste bezoekje aan het zorghotel waar mijn moeder verblijft. Aanstaand weekend gaat ze nog een dagje en een nachtje proefdraaien, thuis, en vanaf volgende week donderdag keert ze dan voltijds naar huis terug. Met allerlei toeters en bellen, dat wel.

… zwijmel …

‘s Avonds spendeer ik wat tijd met kijken naar plaatjes van Toscaanse bruiloften. Ik krijg spontaan zin om te trouwen !

Donderdag

Mr C vertrekt vandaag op golftrip en dat houdt in dat Little Miss C en ik het rijk voor onszelf hebben, de komende dagen. Als Little Miss C uit school komt, rond ik mijn werkdag af, en gaan we de feestpakketten afhalen voor het schoolfeest dat morgen (digitaal) georganiseerd wordt.

Het thema van het schoolfeest is FC de Kampioenen

‘s Avonds installeren we ons met comfort food en de laptop in bed, één van onze guilty pleasures als we samen zijn.

Vrijdag

Meestal is de vrijdag vrij tam qua werk, maar helaas is dat vandaag niet het geval. Ik krijg een aantal urgente verzoekjes die ik echt af moet handelen en tot overmaat van ramp blijft mijn telefoon ook maar overgaan met telefoontjes over mijn moeder.

Rond een uur of 18:30 besluit ik maar wat zaken over te hevelen naar maandag, officieel heb ik dan een verplichte ATV-dag, maar de gedachte dat ik wat kan schuiven geeft me wat lucht. Om 19.00 uur log ik uit, en begin ik met de voorbereidingen voor een lekker buffetje voor tijdens het schoolfeest.

Het filmpje van Little Miss C’s klas

Het schoolfeest is in één woord: genieten; de leerkrachten en leerlingen hebben allemaal enorm hun best gedaan, en als dan ook nog blijkt dat we met 3 van de 4 lottoformuliertjes in de prijzen zijn gevallen, kan mijn avond helemaal niet meer stuk!

Bingooooo

Zaterdag

Vandaag gaan Little Miss C en ik even naar de stad. Ik heb een shopafspraak gemaakt bij Rituals omdat ik écht wat leuke spulletjes nodig heb voor de restyling van de badkamer. Ik verwen mezelf met de complete Sweet Jasmine lijn. En nu we dan toch in de stad zijn, gaan we ook nog even langs bij de Xenos en de Jamin en bij de Tok Tok Grill halen we eten voor vanavond.

Heerlijke spulletjes voor in de badkamer

De rest van de dag keuvel ik wat in huis, en beginnen Little Miss C en ik aan een XL diamond painting schilderij, een project dat we op initiatief van dochterlief samen gaan doen (ik ben benieuwd wie ‘m uiteindelijk maakt, maar dat terzijde!).

Zondag

En vandaag doen we nog een rondje stad en halen we spareribs voor het diner. Ook diamond-painten Little Miss C en ik nog wat, het schiet al aardig op met ons project!

Komende week heb ik een korte werkweek vanwege Koningsdag, en ik ben van plan echt even mijn rust te gaan pakken. Of dat gaat lukken? Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #16/2021

  1. Ik zat er helemaal naast met mijn planning en dus mijn weekoverzicht kwam gisteren al online hahaha, Vandaag ga ik voor de 2e keer een corona test doen, ga ervan uit nog steeds negatief (geen klachten) en dan mag ik weer alles doen. Ik ga morgen ook even flink niksen, het wordt mooi weer dus met een boek in de tuin denk ik.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.