My Weekly Diary #15/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week had ik nog een weekje vrij, ging ik op zoek naar de vermiste Pieter de Roon, en genoot ik twee dagen op een rij van een guilty pleasure. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

En ik zit weer vroeg in de auto vandaag, op weg naar Leiden, voor een gesprek in het zorghotel waar mijn moeder verblijft. Dit naar aanleiding van het proefverlof dat ze afgelopen zaterdag had. Na het gesprek haal ik weer wat verse tulpen bij de tulpenkweker, en rijd ik voor vis naar Noordwijk aan Zee. Het begint inmiddels een ware traditie te worden …

April doet wat ‘ie wil, onderweg naar Leiden in een heuse sneeuwstorm!

Dinsdag

Hoewel ik vrij heb, log ik toch in op mijn werkcomputer. ’s Middags is er een departmental update, met aansluitend een event waar ik bij aanwezig wil zijn, al is het alleen maar vanwege de afleiding; even geen zorgen omtrent mijn moeder. Ik werk gelijk mijn inbox bij, en zet de voorbereidingen in gang voor de MT-meeting die aanstaande maandag, mijn eerste werkdag weer na mijn Paasvakantie, vanaf 10.00 uur plaats zal vinden.

Het bureau van de vermiste Pieter de Roon

Het event bestaat uit een Social spel “Het Hoogeboom Mysterie” waarin we in teams op zoek moeten gaan naar de verdwenen ICT-manager Pieter de Roon. Ik vind het geweldig, echt ontzettend leuk om te doen. Net op de valreep lossen wij als team het mysterie op.

Woensdag

Vandaag spotten we in de tuin, net onder de luifel, een vogelnestje dat vers in de maak is. Grote vraag is, wat doen we ? Maken we het nestje kapot, of laten we het vogeltje z’n gang gaan met het risico dat het gestoord wordt en het nestje, al dan niet voorzien van eitjes, in de steek laat ? Uiteindelijk besluiten we de natuur z’n gang te laten gaan, maar wel wat rekening te houden met de werkzaamheden. Zo gaan we de bbq verplaatsen, en één van de twee tuindeuren voorlopig niet meer gebruiken. Hopelijk kunnen we zo eerste rang genieten.

Het nestje, in aanleg, bestaande uit blaadjes en mos

Donderdag

Gedurende de dag komt een vriend van Little Miss C (nee, niet mijn schoonzoon) spelen, en ikzelf rommel wat aan in huis. Zo plant ik onder andere de moestuintjes van de Appie. Ondanks het feit dat het toch elk jaar mislukt, geef ik het maar weer een kans.

Moestuintjes van de Albert Heijn

Vrijdag

Zierikzeese poffertjes, de lekkerste!

Vandaag vertrek ik naar Zeeland, naar mijn lieve vriendin. We spotten zeehondjes, eten een hamburger, shoppen mijn lievelingsazijn, praten uren bij, smullen van Zeeuwse zoetigheden, leggen de kaarten, aanschouwen de zonsondergang en eindigen de dag met een goed bericht voor mijn vriendin. Een zalige dag!

Zaterdag

En vandaag mag mijn moeder weer een dagje proefdraaien, thuis. Ik zit dan ook weer vroeg in de auto.

Sis

‘s Avonds kijken we Creed, ik zie ‘m voor de vierde keer, über fout met een Stallone die echt niet kan acteren maar waar ik desalniettemin enorme fan van ben #guiltypleasure.

Zondag

Een rustige dag vandaag. Ik slaap uit tot 12.00 uur, log nog even in op mijn werkcomputer om wat voorbereidingen te treffen voor morgen, blog wat, doe een 10 km.-run, en ’s avonds kijken we Creed II, waarna ik ga slapen. Vroeg voor mijn doen, maar ik ben eraan toe.

Komende week gaan we weer terug in het stramien met werk en school, en hebben Little Miss C en ik het rijk een aantal dagen voor onszelf alleen. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

4 gedachten over “My Weekly Diary #15/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.