My Weekly Diary #13/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week werd de nieuwe tuinset geleverd, maakte ik de vogels in mijn tuin blij, en ontmoette ik mijn schoonzoon voor de eerste keer. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Pfff … het is niet te doen vandaag om uit bed te komen. Ik heb echt een verschrikkelijke rot nacht achter de rug waarin ik geen oog dicht heb gedaan. Ik ben dan ook ontzettend moe als ik om 09:30 uur mijn werk laptop aan zet. Helaas heb ik geen ruimte om het rustig aan te doen, ik heb veel werk liggen, en dan zit ik de hele middag ook nog eens in MT-vergadering.

Little Miss C heeft al vakantie en slaapt uit vandaag dus voor de zekerheid maar even deze snelle krabbel op mijn kantoordeur

’s Avonds start ik direct met het uitwerken van de notulen; ik heb deze week een korte werkweek en dan ben ik 2 weken vrij, en dus wil ik het verslag eigenlijk woensdag gereed en uitgezonden hebben.

Dinsdag

Een drukke werkdag vandaag, met ’s middags een Online Roadshow met onze directie, en na het werk een afspraak bij de Intratuin. De tuinset is gisteren geleverd, en ik wil graag wat leuke, nieuwe decoratie kopen. Ik doe wat inspiratie op, en koop uiteindelijk 2 prachtige lantaarns en een fraaie plantenbak met onder andere viooltjes.

De 6 fauteuils van onze nieuwe tuinset

Na een lesje Zoomba ga ik nog even aan de slag met het verslag.

Woensdag

Uitslapen tot 10:30 uur, boodschappen bij de Appie, uurtje werken, uurtje hardlopen, Little Miss C naar karate brengen, en de eerste hamburgers van de bbq dit jaar eten, … het is eigenlijk allemaal niet echt speciaal maar vandaag telt toch voor mij als een heerlijke dag!

Little Miss C heeft haar plekje aan de nieuwe tuinset al geclaimd

Donderdag

Mijn laatste werkdag vandaag, waarvan de middag geheel in beslag genomen wordt door een training. Gelukkig had ik mijn verslag al af en kan ik de resterende klusjes ook op tijd afronden, zodat ik met een gerust hart mijn out of office aan kan zetten.

We nemen het behoorlijk serieus!

Na het werk gaan Little Miss C en ik naar de supermarkt. Morgen komt haar crush spelen, en aangezien hij glutenvrij eet (en ik als schoonmoeder goede sier wil maken) gaan we even wat glutenvrije hapjes scoren.

‘s Avonds kijken we traditioneel getrouw naar The Passion. Al is het verhaal mij bekend, het blijft enorme indruk maken.

Wat zette Freek Jezus mooi neer!

Vrijdag

‘s Morgens log ik nog even in op mijn werkcomputer om een klusje dat ik serieus al weken voor me uit schuif, af te ronden. Ik beloof mezelf niet eerder uit te loggen dan dat de taak gedaan is, en daar houd ik mezelf ook aan. Heel fijn dat deze aap van mijn schouder af is, nu kan ik echt met een gerust hart van mijn verlof gaan genieten. En dan gaat de deurbel, Little Miss C’s crush is gearriveerd. Spannend!

Aan het einde van de speeldate kan ik niet anders concluderen dat hij akkoord is bevonden hoor, mijn schoonzoon. Hij is niet alleen knap, super lief voor Little Miss C, maar ook nog eens goed opgevoed. En romantisch …. behalve chocolade paaseitjes, een zakje Haribo colaflesjes nam hij ook nog dit te lieve kaartje voor Little Miss C mee *smelt*

Te lief toch, dit kaartje dat Little Miss C van haar crush kreeg !

Zaterdag

En vandaag komt er een speciale zending voor de vogelvriendjes in mijn tuin binnen : het XXL vogelvoederhuis dat ik al jaren wil. Het is een rib uit mijn lijf, met een prijskaartje dat eigenlijk nergens op slaat, maar omdat ik een financiële meevaller gehad heb, heb ik besloten gewoon gek te doen. De vogelhuisjes die ik heb staan, zijn echt aan vervanging toe, en omdat ik zo geniet van al het vogelgeweld in mijn tuin, heb ik gisteren de knoop doorgehakt en het vogelvoederhuis gekocht bij een lokaal tuincentrum. Ik hoop dat mijn vogelvriendjes er blij mee zullen zijn!

Speciaal voer om mijn nieuwe vogelvoederhuis in te wijden

Zondag

Het ontbijtbord

En deze Eerste Paasdag starten we traditioneel met een heerlijk Paasontbijt, en een speurtocht in de tuin. En voor de rest doen we lekker helemaal niets.

Komende week heb ik lekker vrij, en ik ben van plan keihard te gaan uitslapen, lezen, en Netflixen. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #13/2021

  1. Geniet heerlijk van je vrije dagen, ik hoop dat het winterweer snel weg gaat 😦 Ik heb ook de passion gekeken, altijd dikke tranen bij mij, weet me altijd weer te raken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.