My Weekly Diary #09/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week beleefde ik een primeur qua thuiswerk-tenue, slaagde ik leuk bij de Zara, en maakten we weer een mooie herinnering in Domburg. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Vandaag heb ik een primeur, het is namelijk mijn allereerste thuiswerkdag die ik in hoodie en op de bank beleef. Normaal gesproken ben ik altijd netjes aangekleed, net zoals ik eruit zie als ik naar kantoor ga, en zit ik keurig aan mijn bureau te werken, maar sinds ik zaterdagavond een beetje rillerig werd, voel ik me nog niet helemaal okee. Wel al wat beter, maar nog niet goed genoeg om op volle kracht ertegenaan te gaan. Ik besluit het dan ook rustig aan te doen, en mijn uren wat te verschuiven zodat ik tussendoor wat rust kan pakken.

De avond is ook rustig. Ik kijk Netflix (The Staircase), eet een versgemaakt soepje (prei) en ga op tijd slapen.

Dinsdag

Gelukkig voel ik me weer helemaal beter vandaag. Ik ga dan ook gewoon weer in de make-up en aan mijn bureau aan het werk, daar voel ik me sowieso beter bij hoor. Net alsof ik echt aan het werk ben, en dat ben ik immers ook, maar de grens is zo dun natuurlijk.
Tussen de middag doe ik mijn 10 k run, even die laatste bacillen eruit zweten.

’s Avonds ga ik naar de Bib, en als ik thuis kom begin ik direct met het prachtige boek “Ik val niet, ik dans”.

Uiteraard doe ik weer een klein briefje in de Bib-boeken die ik retourneer

Woensdag

Ik start de dag met een bezoekje aan Antwerpen, ik heb een aantal missies bij de Zara, en voor mij geldt toch dat ik het liefst real-live en niet online shop. Ik ben blij verrast als blijkt dat ik maat M heb. Er waren tijden dat de kleding van Zara standaard te klein voor mij was.
’s Middags luncht een vriendin van Little Miss C gezellig mee.

Uiteindelijk slaagde ik voor 3 broeken, 3 blazers, 3 truitjes, en sandaaltjes met hak

Donderdag

Ik zit de hele middag in Webex, en ben zo duf als een konijn aan het einde van mijn werkdag. Ik eet even snel wat, en met vertraging log ik in op Zoomba. Maar hoe lekker is het om even te dansen en te zweten, ik knap er lichamelijk en geestelijk helemaal van op !

Zoomba!

’s Avonds bel/app ik uitgebreid met een vriendin, en haar dochter.

Vrijdag

Een rustige thuiswerkdag, een heerlijke 10k-run, en een smakelijke pasta bolo, dat vat mijn vrijdag wel zo’n beetje samen.

En deze 10 k heb ik ook weer in the pocket!

Zaterdag

En op deze feestelijke 6e maart vertrekken we naar Domburg waar we al borrelend in de duinen weer een mooie herinnering maken ! We vinden een mooi plekje, beschut achter het helmgras, waar het windje geen vat op ons heeft.

Borrelen in de duinen

Zondag

Vandaag eten we een lekker taartje als ontbijt, gewoon omdat dat kan, en de rest van de dag spenderen we rustig in en om het huis.

Komende week heb ik voor zover ik het nu in kan schatten een redelijk rustige week. Ook wel eens lekker. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #09/2021

  1. Zara is ook de enige fysieke winkel die ik mis haha, ik vind hun website echt vreselijk je kunt de kleding helemaal niet goed zien of beoordelen. Ik hoop dat hier ook de winkels weer snel hun deuren mogen openenen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.