My Weekly Diary #07/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week floreerde ik in improviseren, genoot ik van de zalige temperaturen, en sloot ik de week af met champagne ! Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Een drukke werkdag vandaag, met een snelle lunchpauzewandeling, die ik met meer geluk dan wijsheid tussen 2 buien door in plan. Ik ben de hele dag druk in de weer, en heb het gedurende de dag erg koud. Vorige week, met al die vriestemperaturen, had ik nergens last van, maar nu vind ik het maar kil. Ik kan niet wachten op de beloofde +15 graden die het later deze week moet gaan worden, volgens de voorspellingen.

Wat wel speciaal is, is de Lievelingspost die ik vandaag open maak. Het “doosje vol liefde” heeft zo’n fijne inhoud, dat ik spontaan besluit mijn blogpost van woensdag hieraan te besteden.

‘s Avonds kijk ik de docu Framing Britney Spears. Niet dat ik nou ooit zo’n fan van haar muziek was, maar na alle commotie die erover ontstaan is, ben ik wel nieuwsgierig geworden, en wil ik mijn eigen mening vormen.

Dinsdag

Werktechnisch gezien is het een super dag. Ik maak en publiceer al vroeg een social media post (vind ik best spannend, maar het lukt !), en ik ben lekker aan het knallen met het verslag van een meeting die ik gisteren bijwoonde.

Tijdens het boodschappen doen spot ik Kaiserschmarrn, een van mijn lievelingsgerechten tijdens wintersport, en een van de dingen die ik altijd mee terug naar huis neem als souvenir (ik ga altijd naar de supermarkt tijdens vakantie en vanuit Oostenrijk importeer ik ook altijd chocolade, Haribo snoep en mosterd). Hoe verleidelijk ook, ik laat deze mix liggen en hoop misschien in april nog de enige originele mix van Knorr te kopen in de M-Preis te Ischgl.

’s Avonds doe ik weer mee met een uurtje Zoomba.

Woensdag

Een relaxte parttime dag, bestaande uit een 10k-run, heerlijk fris lenteweer, het huishouden, een lekkere lunch, een beetje lezen, en breien, en wat ander gekeuvel. Kortom, van alles wat. Precies hoe mijn ideale vrije dag eruit ziet.

Mijn nieuwste project : het breien van een sjaal

Donderdag

Een rommelige werkdag vandaag. Ik kan me maar moeilijk concentreren, kom niet lekker in mijn werk, en ben er om stipt 17.00 uur letterlijk en figuurlijk klaar mee. Na een lichte maaltijd (zelfgemaakte wortelsoep) kleed ik me om voor weer een lesje Zoomba. Even lekker los gaan op de muziek. Voor het eerst in tijdens zweet ik weer eens, heer-lijk!

Na dat heerlijke uurtje Zoomba, en een lekkere douche voel ik me weer zo fris als een hoentje. Ik besluit dan ook nog even in te loggen, en in tegenstelling tot eerder vandaag, vlieg ik door mijn werk heen, en haal ik het een en ander in.

Vrijdag

Pfff …

En deze dag staat eigenlijk geheel in het teken van 1 woord: improviseren.

Verder besluit ik mijn winterjas op te bergen en over te gaan op mijn tussenjas (van Ted Baker). Omdat het windje nog wat straf is, en ik het op onderdelen nog wat frisjes heb, besluit ik ‘m maar goed hoog dicht te sluiten.

Zaterdag

Stond ik vorige week nog dik ingepakt op de schaatsen, nu loop ik te puffen tijdens het hardlopen omdat ik te warm gekleed ben. Ik had beter een running short en een t-shirt aan kunnen doen ! Wat een weertje. En als ik dan ook nog de eerste krokusjes spot, heb ik helemaal zin in de lente!

Gek op jou

Gedurende de dag houden Little Miss C een marathonnetje Gek op Jou, een programma waarin YesR langs gaat bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd. Ik vind het hilarisch en aandoenlijk tegelijkertijd, heerlijke teevee om gedachteloos naar te kijken.

Zondag

En vandaag vertrekken we naar Zeeland, we maken een strandwandeling, en genieten van de heerlijke temperatuur.

‘s Middags hebben we als gezin iets te vieren. We sluiten de week dan ook af met champagne. Gewoon omdat dat kan!

Cheers!

Komende week zal aardig in het teken staan van de voorbereidingen van Little Miss C’s verjaardag die alweer 12 jaar wordt ! Dat heuglijke feit wil ik ondanks alle C-19 beperkingen natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

3 gedachten over “My Weekly Diary #07/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.