My Weekly Diary #05/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week werd ik opgelicht, was ik in de ban van een spannend spelletje, en werkte ik losse eindjes weg. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

De eerste dag van een nieuwe week volledig thuiswerken. Ik start de dag rond een uur of 08:00 en in het kader van mijn voornemen om een betere werk-privé balans te gaan hanteren zet ik vandaag bewust om 17:30 uur mijn laptop uit. Morgen weer een dag.

Na het werk vertrek ik even naar de Bib. Naar goed gebruik lever ik mijn boeken voorzien van een leuke #RAOK-note in, en ik slaag weer voor een stapel nieuwe boeken.

RAOK, oftewel: Random Act Of Kindness, een klein gebaar om iemand een glimlach te bezorgen

Dinsdag

Een prima werkdag vandaag, zonder bijzonderheden. Ik log weer vroeg uit, maak een heerlijke penne all’arrabiata en nestel me de rest van de avond op de bank. Even een beetje self-care, dat heb ik wel verdiend.

Woensdag

Vandaag slaap ik uit, en na school komen er 2 vriendinnen van Little Miss C lunchen en spelen. We halen een broodje bij de traiteur; ik maak er een rustig dagje van, vandaag. ’s Middags ga ik verder met mijn deken.

Van haken vind ik het haken, het steken maken, het leukste. Een broertje dood heb ik aan het afwerken. Maar ja, dat moet toch ook gebeuren. Met frisse tegenzin begin ik eraan.

Losse eindjes van mijn deken wegwerken

Donderdag

Fireboy And Watergirl

Een heerlijk productieve thuiswerkdag vandaag. Ik besluit mijn uren wat te verschuiven, en een 10 km run te doen, in de vroege middag. Dan hoef ik vanavond niet de deur uit, want ik heb plannen ! Little Miss C en ik gaan toe geven aan onze nieuwste verslaving : het spannende spel Fireboy And Watergirl, en we willen daar direct na het avond eten mee beginnen. En mocht je nieuwsgierig zijn naar het spel, het is te vinden op : http://www.spelletjes.nl

En mijn deken is klaar! Als finishing touch bevestig ik een lederen label met de leuke tekst “steal my heart, not my blanket” dat ik, als ik ‘m wil wassen, gemakkelijk kan verwijderen.

Leuk detail aan mijn deken

Vrijdag

Deze deken bestelde ik

En dan overkomt me vandaag iets wat ik echt niet voor mogelijk hield, ik ben opgelicht ! Via Instagram zag ik telkens leuke posts langskomen voor een XL deken die ik bij Nillo bestelde (website is inmiddels uit de lucht). Helaas blijkt het een lapje te zijn, dat alleen dienst kan doen als voetendekentje. Contact met de website lukt niet meer, en als ik op Internet kijk, lees ik een en al negatieve reviews. Opgelicht dus !

Ik probeerde een kussentje te maken van de deken, maar dat ziet er helemaal niet uit …

Verder is het een doodnormale (thuis-)werkdag, gecombineerd met een externe afspraak, een zeer speciale Cola Zero, en een wandeling door de Duintjes. ‘s Avonds gamen Little Miss C nog een uurtje of wat. Ik ben echt helemaal verslaafd aan dat Fireboy and Watergirl spelletje.

Zaterdag

Ik ben al vroeg wakker en begin mijn dag met koffie en een leuk boek in bed (“toen ik jou ontmoette” van Cecelia Ahern). ’s Middags doe ik wat boodschapjes, en een klein wandelingetje, en rommel ik wat aan.

Waar ik in mijn werk georganiseerd en opgeruimd ben, wil ik er qua privé administratie nogal eens een zootje van maken. Ongeopende enveloppen met bankafschriften, of correspondentie van instanties, ik had er weer een fiks stapeltje van verzameld. En met het voornemen om voortaan het netjes bij te houden, heb ik het weer opgeruimd.

Zo. Ik ben weer helemaal bij.

Zondag

En vandaag staat natuurlijk in het teken van de sneeuw, die centimeters dik gevallen is ! We maken sneeuwpoppen, een iglo, maken sneeuwgezichten, en geniet volop van de kerstkaart-achtige uitkijkjes.

Eén van de sneeuwpoppen die ik maakte

Komende week zouden we eigenlijk op ski-vakantie gaan, maar die kon vanwege de covid natuurlijk niet doorgaan. Mijn vrije dagen heb ik dan ook ingetrokken, en daarom zal ik volgende week gewoon werken. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

4 gedachten over “My Weekly Diary #05/2021

  1. Die #raok is leuk zeg!!! Ga ik in de toekomst ook doen 🙂
    Merci voor de tip!
    Jammer van dat deken, ik zou ook niet zo direct iets kunnen bedenken wat je ermee kan maken nu.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.