My Weekly Diary #53/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik lekker vrij, dronk en at ik me 3 slagen in de rondte, en ging ik voor het eerst in maanden weer een sportieve uitdaging met mezelf aan.
Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Ik voel me toch wel behoorlijk brak vandaag. Na 3 dagen eten en drinken overheerst het gevoel dat ik echt nooit meer wil eten en drinken. Ik doe het vandaag dan ook rustig aan qua voeding en vloeistof, en inspanning in het algemeen, en ik ga vroeg naar bed.

Dinsdag

Ik start de ochtend met een super inspirerend Webinar, en na de middag vertrek ik naar Zeeland, voor een gezellig dagje met een vriendin. We spotten zeehondjes, wandelen tussen de buien door over het strand, rijden een stuk over Schouwen Duivenland en praten uitgebreid bij. Na het avondeten vertrek ik weer naar huis; wat een heerlijk dagje was dit !

We spotten zeehondjes, zo cute!

Woensdag

Aan de ballon hangen wij altijd een kaartje met wensen voor het volgende jaar

Vandaag besluit ik mijn hardlooprondje om te ruilen voor een fietsritje. Ik heb de melding binnengekregen dat een gereserveerd boek bij de Bib gereed ligt en ik besluit deze met de fiets te gaan halen; een ritje van zo’n 10 kilometer enkele reis. Terwijl ik naar de Bib rijd, regel ik gelijk de helium ballon voor morgen. In plaats van vuurwerk laten wij altijd een heliumballon los tijdens de jaarwisseling. Normaal gesproken koop ik deze bij een vast winkeltje in Amstelveen maar dat kan dit jaar niet doorgaan natuurlijk, dus regel ik een ballon lokaal.

Donderdag

Om 11:00 uur ga ik de ballon halen, en de rest van de dag spendeer ik heerlijk relaxed in en om het huis. Als avondeten hebben we naast oliebollen, tapasjes en bittergarnituur een rijsttafel, inclusief sushi, dus op de valreep kan ik nog iets van mijn Food Bucket List afstrepen. Want geloof het of niet, ik had nog nooit eerder sushi gegeten.

Maki (gerolde sushi) kan ik ook van mijn Food Bucket List strepen

Na de Oudejaarsconference van Guido Weijers poppen we de confetti kanonnen, laten we de wensballon los en proosten we met champagne (rosé uiteraard, mijn favoriet, en alcoholvrije voor Little Miss C) op een gelukkig 2021.

Vrijdag

Ik begin de dag lekker sportief met een gecombineerd wandel- en hardlooprondje. Het is behoorlijk fris buiten en het lopen gaat niet vanzelf met al die glazen champagne in mijn lijf, maar ik ben trots op mezelf dat ik er toch nog 5 km. hardlopen en een rondje wandelen uit weet te persen. Als ik thuis kom maak ik 2 soorten verse soep (pompoen-wortel en tomaten) om lekker op te warmen. De avond spendeer ik lekker chill op de bank.

Mijn favoriet : appelbeignets. Uiteraard met Van Gilse Poedersuiker!

Zaterdag

Vandaag is een rustig dagje bestaande uit bloggen, haken, lezen, en een stukje wandelen. Ik heb de hele dag het gevoel dat mijn hoofd vol watten zit, ik heb namelijk al 2 nachten op een rij behoorlijk slecht geslapen. Ik besluit dan ook ’s avonds lekker lang in een warm schuimbad te gaan, en daarna vroeg onder de dekens te kruipen met een goed boek. Even wat uurtjes slaap bijtanken.

Iets te veel schuim, oeps … ik was uitgeschoten

Zondag

Power ontbijtje voor mijn lange duurloop

En vandaag ga ik voor het eerst in tijden me weer eens wagen aan een lange duurloop. De laatste maanden heb ik me gefocust op rondjes van 10 km, maar het wordt wel weer eens tijd om mezelf sportief uit te gaan dagen. En ook om mijn lifestyle weer wat scherper te gaan zetten; er is de afgelopen tijd iets te veel alcohol en junk food in gegaan.

De geplande route lukt me niet helemaal, maar toch ben ik trots op mezelf hoe ik er ruim 13 km uit weet te persen; 30% meer dan mijn standaard rondjes de laatste tijd.

‘s Avonds kijk ik Honest Thief, een Amerikaanse actiethriller en rond een uur of 23:00 ga ik naar boven en naar bed.

Komende week begint het standaard leventje weer met Little Miss C die gewoon naar school moet, en ik die na 2 weken vrij zijn weer moet gaan werken. Pfff … het zal wel weer even wennen zijn hoor. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #53/2020

  1. Lekker weekje zo wel. Ik houd niet van Sushi, vind een stukje best lekker maar dat mensen het als avond maaltijd kunnen eten gaat er bij mij niet in haha het is ook echt niet zo gezond (veel suiker). Werk ze maar weer deze week.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.