My Weekly Diary #51/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was de werk-privé balans gedurende een aantal dagen behoorlijk zoek, en had ik een aantal onverwachte uitjes. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Stiekem zalig genieten

En we gaan weer vanuit huis aan het werk vandaag, met een Stuurgroep en een virtuele lunch. Voor de rest valt er weinig uitzonderlijks over deze dag te vertellen, behalve dan misschien dat ik kennis maak met de realitysoap Massa is Kassa, super fout, maar absoluut binge- en guilty pleasure-waardig.

Dinsdag

Foutmelding op foutmelding op foutmelding

De dag begint slecht met netwerk problemen, ik kom niet ingelogd en dat geldt voor alle collega’s die thuis werken. Het is pas rond 16:30 uur als ik aan de slag kan, grmbl. Een rit naar kantoor later, en een nieuwe laptop rijker, dat wel. Rond 19:30 uur log ik uit; mijn ogen zijn vierkant en ik ben moe. Morgen weer een dag.

Woensdag

Straat, plein, wat maakt het uit …

‘s Ochtends heb ik een wandelbila om een nieuw project te bespreken, en ‘s middags log ik toch nog maar even in om de achterstand van gisteren weg te werken. Maar het schiet niet op, ik ben moe en heb geen zin. Ik besluit dan ook mijn parttime dag te gebruiken waar ‘ie voor bedoeld is: family time. En dit keer in de vorm van kerstcadeautjes shoppen en lekker op de bank hangen.

Na het eten besluit ik toch nog even in te loggen, en het verslag van de Stuurgroep van afgelopen maandag uit te werken. Om 22:30 uur log ik pas uit, niet verstandig, want ik lig tot diep in de nacht te stuiteren in bed.

Donderdag

Vandaag word ik onverwacht verzocht naar kantoor te komen. Er liggen een aantal kerstpakketten die verstuurd moeten worden, en er is ook een flinke stapel “gewone” post te verdelen. Ik werk tot een uur of 11 thuis, en ga dan via de carwash, door naar kantoor. ’s Avonds log ik thuis nog in. Pff ik merk het goed hoor, qua workload, dat dinsdag uitgevallen is. En dat morgen de laatste werkdag voor mijn X-mas break is, werkt ook bepaald niet mee.

Kerstpakketten, kerstkaarten, geschenken, … er is behoorlijk wat binnen gekomen de afgelopen week

Ik voel me de hele dag behoorlijk opgejaagd en gestresst en eigenlijk heb ik geen tijd, maar ik besluit verstandig te zijn en tijd te máken voor Zoomba. Na de les voel ik me zowel lichamelijk als geestelijk stukken frisser, en na een heerlijke douche en een paar kommen preisoep ben ik weer helemaal het vrouwtje. En ga ik, drie keer raden, … juist ja, nog even aan het werk !

Vrijdag

Yess

’s Ochtends log ik al vroeg in, ’s middags ben ik extern, en ’s avonds doe ik thuis nog een paar kleine dingetjes, en dan is het tijd om mijn overdracht te schrijven, en mijn out-of-office aan te zetten. It’s X-Mas Holiday tijd voor mij ! Gelukkig heb ik alle dingen die ik af moest hebben, afgekregen.

Op de valreep krijg ik supergoed nieuws : met ingang van 01.01.21 vindt er een verruiming van de arbeidstijden flexibiliteit plaats, én zal er nader gekeken worden naar een betere kantoor-/thuiswerkverdeling. Ik log met een zeer goed gevoel uit.

Zaterdag

De eerste dag van mijn vakantie begint helaas niet met mijn geplande uitslapen, ik ben namelijk uit mezelf al klaarwakker om 06.00 uur. Slapen lukt niet meer dus ik besluit lekker wat in bed te bloggen en te Netflixen.

‘s Middags ga ik voor mijn standaard 10 km rondje maar die gaat dra-ma-tisch. Ik kom niet vooruit voor mijn gevoel, en er komt geen eind aan. En dat gevoel blijkt correct te zijn, want als ik op mijn Apple Watch mijn gelopen tijd zie schrik ik behoorlijk van het trage tempo dat ik gelopen heb.

I don’t sparkle, I sweat

De avond besteed ik lekker op de bank met zelfgemaakte tomatensoep, een borrelplank, en Netflix.

Zondag

Ontbijt in bed. Bloggen. Chippies eten. Lezen. Haken. Middagdutje. Chillen. Netflixen. Avondwandelingetje. Dit vat mijn zondag wel zo’n beetje samen.

Take-out dinner vanavond is van de plaatselijke (nieuwe) Italiaan, maar als ik de maaltijd zie weet ik direct dat er geen echte Italianen achter het fornuis staan. Pasta aglio e olio is never-nooit rood van kleur … Beetje jammer!

Rode spaghetti aglio e olio …. Hoe Dan?

Komende week heb ik dus lekker vrij, maar van de oorspronkelijke plannen om naar het buitenland te gaan, komt natuurlijk niets terecht. Wat ik nu allemaal van plan ben te gaan doen ? Goeie vraag. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #51/2020

  1. Pittig geweest dus lees ik, net zo’n gekkenhuis als bij mij. Ik word ook onrustig van netwerkproblemen. Had ik gisteren weer last van, hoop vandaag – mijn laatste werkdag – dat het een beetje soepel blijft lopen 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.