My Weekly Diary #48/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week had ik flink wat deadlines op mijn werk, mocht ik weer een dagje naar kantoor, en deed ik bewust wat rustiger aan. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Een razend drukke dag vandaag, met ’s ochtends een Webex over de inrichting van de nieuwe Sharepoint site (waar ik verantwoordelijk voor ben), en ’s middags de maandelijkse management team meeting die ik mag notuleren. Tussen de middag ga ik nog wel een eindje wandelen, ik geniet van het frisse waterige zonnetje en de heerlijk zuurstofrijke lucht die ik inadem. Het lijkt wel pril lenteweer !

Strakblauwe lucht, heerlijk fris weer, het is dat je aan de blaadjes ziet dat het Herfst is maar het had net zo goed het vroege voorjaar kunnen zijn

’s Avonds eet ik zoals zo vaak op maandag een zelfgemaakt soepje. En dit keer is het pompoensoep. Na het avondeten besluit ik lekker in bed te gaan liggen, ik voel me de hele dag al wat vermoeid en een keertje voor 24:00 uur slapen, zal me vast goed doen !

Dinsdag

‘s Ochtends werk ik thuis, en in de loop van de middag vertrek ik naar kantoor omdat ik daar om 16:30 uur nog een afspraak zal hebben. Al lopen er maar een paar mensen rond, wat is het weer fijn even op kantoor en onder de mensen te zijn. Helaas is mijn project afgerond en heb ik geen zicht meer op een dagje kantoor op korte termijn …

Ik was getuige van een prachtige zonsondergang vanuit mijn kantoor

Mijn afspraak is eerder afgelopen dan ik verwacht had, dus ik rijd met gezwinde spoed naar huis om nog even mee te Zoomba-en. Eten doe ik wel na de les.

Het begin is er … rara wat wordt het !

’s Avonds begin ik met het in elkaar flansen van een surprise voor Little Miss C. Hoewel zij sinds vorig jaar niet meer gelooft, blijven we gewoon Sinterklaas vieren. Alleen dan voor het eerst met een surprise voor haar. Gewoon omdat ik dat leuk vind, en niet omdat ik dat nu ook voor mijzelf verwacht. Ik vind het gewoon leuk om creatief bezig te zijn, en mensen te verrassen, en mijn dochter al helemaal.

Woensdag

Mijn parttime dag begint met een rondje hardlopen in het bos met Mr C. Hij is sinds kort begonnen, en zijn trainingsschema is als het ware een intervaltraining voor mij.

Na het hardlopen gaan we snel naar huis want om 11 uur hebben we oudercontact over Little Miss C. De terugkoppeling van de juffrouw sluit naadloos aan op onze eigen waarneming van Little Miss C en we kunnen niet trotser op haar zijn. De middag en avond zijn verder vrij rustig met een paar toertjes haken, een middagdutje en een leuke film.

Donderdag

Een draak van een dag vandaag, waar ik me serieus met moeite doorheen worstel. Ik heb geen moer zin in mijn werk, in mijn lunchpauzewandeling, of in mijn Zoomba les vanavond. Uiteraard doe ik het allemaal, maar al rond een uur of 21 neem ik een warm bad en daarna ga ik lekker naar bed. Hopelijk sta ik morgen met betere zin op !

In bad met mijn 2 nieuwe vrienden en lekkere spulletjes van Bath&Body Works

Vrijdag

Quote of the day : “Pour yourself a drink, put on some lipstick and pull yourself together”

En ik sta gelukkig wat beter op vandaag. Het is nog niet je van het, maar wel beter dan gisteren. Mijn werkdag verloopt okee, en op de valreep wordt besloten dat ik volgende week 2 dagen naar kantoor mag komen, en de week erop 1. Ik kan niet met beter nieuws deze werkweek afsluiten !

Na het werk ren ik nog een rondje van 10 km. en de avond breng ik relaxed door op de bank, afwisselend bloggend en hakend.

Zaterdag

Ik probeer elke dag aan mijn dekentje te haken, al zijn het maar een paar steken

Uitslapen. Boodschappen doen. Frans overhoren. Koffietjes drinken. Disney+ kijken. Dat was mijn dag vandaag. Niet spectaculair. Wel relaxed.

Zondag

Être, avoir, prendre, venir, faire – het blijven lastige werkwoorden voor Little Miss C

En deze dag is eigenlijk een replica van gisteren. Er gaat vrij veel tijd zitten in de Franse toets van Little Miss C, en voor de rest houd ik mijn gemak.

Komende week mag ik dus 2x naar kantoor, en heb ik een self-care dagje voor mezelf gepland. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

7 gedachten over “My Weekly Diary #48/2020

    1. die kaarsen van B&B zijn echt de lekkerste ! Maar dat geldt ook voor de hand sanitizers, body washes, body creams, hand soaps, …, ach voor alles eigenlijk 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.