My Weekly Diary #44/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week deed ik voor het eerst aan Zoomba, mocht ik een dagje naar kantoor, en beleefde ik een spetterend dagje uit. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

maandag

Lichamelijk-technisch voel ik me niet helemaal top vandaag. Ik heb hoofdpijn, ben misselijk, voel me rillerig en koud. Wel ga ik gewoon aan het werk vandaag; het scheelt dat ik toch niet naar kantoor hoef. Ik doe met name ’s ochtends rustig aan, en gedurende de dag merk ik dat ik wat opknap.

Beschuitjes met kaas en een bakkie koffie, een rustig ontbijtje op maandag

Ik twijfel of ik vanavond naar Zumba zal gaan, maar als ik me ’s middags na een warme douche nóg een stukje beter voel, besluit ik gewoon te gaan maar het rustig aan te doen. Na Zumba ga ik direct slapen, even bijtanken.

dinsdag

Bij het opstaan voel ik me weer helemaal het vrouwtje, gelukkig maar! Ik werk weer thuis natuurlijk, loop een rondje tussen de middag, en de werkdag verloopt zonder bijzonderheden. Ik besluit me spontaan in te schrijven voor Zumba voor vanavond en gelukkig is er nog een plaatsje. Als ik in de les kom is net het nieuws bekend geworden dat er extra coronamaatregelen getroffen worden en dat de komende 4 weken ook Zumba niet meer toegestaan is.

Ik besluit me extra in te zetten tijdens de voorlopige laatste Zumba les en krijg spontaan deze melding op mijn Watch

Tevens besluiten we vandaag de trip naar Disneyland Paris die voor volgende week gepland staat te annuleren. Nu nog op zoek naar een alternatieve invulling van mijn weekje verlof, want om nou de hele week binnen spelletjes te moeten doen, pfff … daar moet ik echt niet aan denken hoor.

woensdag

Ik word wakker met flinke spierpijn, met name in mijn benen. Wow, dat is lang geleden dat ik dat had. Twee keer Zumba achter elkaar doet dus blijkbaar wat met me. Deze woensdag breng ik rustig door, met huishouden, boodschappen, bloggen, lezen, en Netflix.

Wat fascinerend is de onderwaterwereld toch!

Ik kijk onder andere naar My Octopus Teacher. Hoewel ik het verhaal en de verteller een beetje weirdo vind blijf ik kijken naar de fascinerende onderwaterwereld. En waar ik normaal gesproken een enorm tranendal ben en gauw huil, heb ik in tegenstelling tot de rest van de wereld, niet gehuild #watzegtdatovermij?!

donderdag

Mijn mood deze ochtend …

Het bovenstaande weerspiegelt wel zo’n beetje mijn ochtend. Het is pas in de middag dat ik er werktechnisch gezien lekker in zit.

’s Avonds log ik in voor Zoomba, online Zumba-les via Zoom, een probeersel om de komende tijd vanuit ons kot toch Zumba te kunnen doen. Ik ben erg benieuwd hoe dat gaat werken; zo in de kamer met alle meubels aan de kant, maar ik besluit het een kans te geven, al is het alleen maar om ervoor te zorgen dat mijn kleine sportschooltje kan overleven in deze tijden.

Zoomba

vrijdag

En vandaag ga ik voor het eerst in tijden weer eens een dagje naar kantoor. Mijn baas vroeg me of ik iets in zijn plaats wilde regelen, en je snapt, die gelegenheid liet ik niet aan me voorbij gaan ! Het is fijn om er even uit te zijn, en weer wat collega’s te zien; even een andere energie dan thuis. Het was bijna een uitje !

Bye bye for now

Om 17.00 uur schrijf ik mijn overdracht voor mijn duo collegaatje en zet ik mijn out-of-office aan. Want vanaf vandaag heb ik een weekje vrij. En al heb ik dan nog geen concrete invulling voor mijn vrije dagen, ik kijk ernaar uit lekker uit te slapen, te keuvelen, en hopelijk toch wat leuke uitstapjes te kunnen ondernemen.

zaterdag

Mummie worstenbroodjes

Vandaag geen wekker voor Little Miss C, want karate is ook voor jongeren onder de 12 jaar voorlopig verboden. Zelf begin ik deze Halloween, met een rustige 10 km run in de vrije natuur. Voor de lunch halen we broodjes bij een lokale sandwich-shop en ’s avonds kijken we een leuke Halloween film onder het genot van allerlei lekkere Halloween hapjes, zoals bloedsoep met spinnen, mummie worstenbroodjes, en spider oreo’s. Mocht je benieuwd zijn wat ik bedoel, ik schreef al eens eerder over hoe wij Halloween aanvliegen; je vindt het artikel hier : Halloween’s Dinner : onze menukaart !

zondag

En vandaag vertrekken we naar Wassenaar voor een dagje Duinrell. We vermaken ons eerst in diverse attracties, en daarna gaan we uiteraard een paar uurtjes zwemmen in het Tikibad. Heerlijk rozig gaan we slapen, en het lekkere is, morgen kan ik uitslapen, want vakantie !

Komende week ben ik dus een weekje vrij, en heeft ook Little Miss C Herfstvakantie. Alle opties staan nog open voor wat betreft de invulling van onze dagen; ik ben zelf ook reuze benieuwd wat we gaan doen. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #44/2020

  1. Ik had dus ook een off dag op maandag, grappig. Ik ben bang dat je niet echt veel leuks kunt doen volgende week. Het lijkt erop dat ook musea etc dicht gaan, maar je verzint vast wel wat. Een weekje vrij is in elk geval even lekker!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.