My Weekly Diary/#42/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik lekker veel buiten, en genoot ik van de natuur, de buitenlucht, en de beweging. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

En ik maak me wederom op voor een weekje thuiswerken; het begint al een beetje te wennen hoor. Ik steek weer een geurkaarsje aan, ga wat vaker staan tussen de werkzaamheden door, en ga tussen de middag een rondje wandelen.

Even een frisse neus halen in mijn pauze

Tijdens het avondeten verdiep ik me wat nader in de stock market en de rest van de avond breng ik zalig relaxed door.

Dinsdag

De ochtend breng ik door met twee Webex-meetings; op zich zijn ze vruchtbaar en leveren ze zeker wat op, maar ik ben zo duf als een konijn daarna. Ik besluit dan ook meteen naar buiten te gaan voor mijn pauzewandelingetje, en dat doet me goed.

Ik pluk wat bermbloemen tijdens mijn wandeling, met name met de herfstaster ben ik blij!

’s Avonds ga ik naar Zumba, er is last-minute toch nog een plaatsje vrijgekomen en gelukkig was ik nummer 1 op de reservelijst.

Woensdag

Little Miss C heeft vandaag vrij maar ze gaat spelen bij een vriend, dus ik heb wat langer me-time. In de ochtend maak ik een begin met lezen in Meghan&Harry op zoek naar de vrijheid, en daarna besluit ik mijn wekelijkse boodschappenrondje te combineren met een bezoekje aan de Action. Ik ben inmiddels bijna door mijn voorraad statische stofdoeken heen, dus het is hoog tijd dat ik weer eens ga.

Elk vrij moment benut ik om verder te lezen in het boek over Harry&Meghan

Donderdag

Vandaag zit ik niet lekker in mijn vel. Ik merk dat ik snel geïrriteerd ben; ik heb het koud, die hele covid-situatie ben ik beu, qua werk ben vrij druk met een aantal k*-klussen en ook privé spelen er een aantal zaken die mij bezig houden. Als het tijd is voor mijn lunchpauze (en mijn door mijzelf verplichte wandelingetje) merk ik enorme weerstand bij mezelf; het liefst zou ik onder een dekentje gaan liggen, en een middagdut gaan doen. Maar in plaats daarvan sleep ik mezelf naar buiten, en al vrij snel geniet ik van de frisse lucht, de wind door mijn haren, en ook door mijn hoofd. Een aantal inzichten rijker, en een paar zorgen armer, keer ik terug thuis en de middag verloopt qua werk een stuk beter !

What the Love! met de überzwoele Karan Johar als host (die het overigens superinteger en goed doet)

’s Avonds doe ik het wel lekker rustig aan; ik maak een lekker maaltje, neem een glaasje wijn en binge de geweldige Netflix serie What the Love !

Vrijdag

De laatste werkdag van de week, en ik heb er zin in. Rond een uur of 07:30 uur log ik in, en gedurende de dag handel ik behoorlijk wat klusjes af, inclusief 1 grote rotklus, en met een voldaan gevoel klap ik om 17:30 uur mijn laptop dicht. Het is tijd voor weekend !

Little Miss C is zo trots als een pauw met haar nieuwe turnschoenen, die ze uiteraard direct aan moet om “in te lopen”

Na het werk gaan we vlug even shoppen; Little Miss C heeft nieuwe turnschoenen nodig en ook ik kan wel een goed paar schoenen voor Zumba gebruiken. We slagen beiden goed bij Nike.

Zaterdag

Vandaag rijden we dik een half uur naar de locatie waar Little Miss C een verjaardagsfeestje heeft. Terwijl zij lekker aan het lasergamen en feesten is, besluit ik niet terug naar huis te rijden maar mezelf in die contreien te vermaken.

Ik rijd wat rond en zie ineens een grote kringloopwinkel. Altijd leuk! Ik ga naar binnen, op wat ook nog eens de Dag van de Kringloop blijkt te zijn. Ik snuffel heerlijk rond en scoor ook nog wat leuke schatten, waaronder een dvd van Niels Holgersson, puur jeugdsentiment!

Het zou mij echt te ver gaan om met die koppies en pootjes om mijn nek te lopen hoor

‘s Avonds hebben we de grootste lol met The World’s Easyest Game, en met de The Higher Lower Game.

Tis behoorlijk lastig hoor, deze game. 16 is tot nu toe ons PR

zondag

En deze mooie zondag besluiten we heerlijk buiten door te brengen. We gaan midgetgolfen, en al moeten we moeite doen om niet élke hole in 1 slag te halen, vermaken we ons prima. ‘s Avonds kijk ik op Netflix naar “A life on our planet” van David Attenborough. De film maakt een diepe indruk op me.

En ook vandaag moest Little Miss C haar nieuwe Air Max aan om “in te lopen” voor turnles op school …

Komende week heb ik zakelijk gezien een vrij drukke week voor de boeg, maar einde week staat er privé ook iets leuks op het programma. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary/#42/2020

  1. Ik had ook een beetje een mweh week, vond het hele thuis zitten in de eerste golf toch beter te doen, denk met name omdat het weer wat beter was en nu het weer zo vroeg donker is, niks an. Ik ga deze week – als het weer het toelaat – ook even wat vaker een luchtje scheppen. Kijken of het helpt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.