My Weekly Diary #40/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik instantly klaar met de Herfst, gold er per direct een nieuwe norm bij mijn werkgever, en moest ik mijn pedagogische skills flink aanspreken. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Wat een weer is het vandaag zeg, donker, koud, kil, pfff ik ben nu al weer klaar met die Herfst hoor. Bah. Jammer ook dat ik vanavond niet naar Zumba kan; de buitenlessen vinden alleen bij droog weer (en droog grasveld) plaats en tja, het is wel duidelijk dat dát vandaag niet gaat lukken. Ik besluit me in te schrijven voor de les van morgen; dan is de les op een binnenlocatie waar inschrijven voor noodzakelijk is. Ik hoop dat er nog een plaatsje vrij is.

Mijn werkdag verloopt zonder bijzonderheden, en na het werk rijd ik door naar een verjaardag, waar ik direct aan mag schuiven aan een zalig diner.

Dinsdag

Wat is het koud op kantoor, brrr … Ik duik in mijn sjaal, en zou het liefst in mijn winterjas gaan zitten. Echt niet fijn ! Gelukkig word ik qua werk lekker bezig gehouden (en afgeleid) maar ik ben blij als ik ’s avonds in mijn warme auto met stoelverwarming kan stappen. Even ontdooien.

Koud tot op het bot

De klimaatbeheersing blijft een dingetje bij ons op kantoor, maar “gelukkig” ben ik daar de komende tijd vanaf want vanaf morgen is binnen het bedrijf waar ik werk thuiswerken de norm. Oh joy.
Na het werk ga ik naar Zumba, gelukkig was er nog een plekje vrij voor mij.

Woensdag

Kom maar door met die hoofdprijs

Vandaag is het mijn part-time dag en die begint uiteraard weer met een beetje uitslapen en daarna een 10 k-run. Tijdens het boodschappen doen besluit ik spontaan een staatslot te kopen voor de trekking van morgen. De hoofdprijs is 30 jaar lang een droomsalaris van € 10.000,- per maand, en daar zeg ik geen nee tegen !

Als ik Little Miss C van school haal, vraagt ze of we een broodje gaan halen, en natuurlijk vind ik dat een goed idee. Groot is de verrassing als ze een briefje van 10€ tevoorschijn tovert en zegt dat zij trakteert. Wat een lieve dochter heb ik toch! Ik eet een broodje Herfst (geitenkaas, rucola, peer, walnoot, honing), en Little Miss C neemt een curryworst baguette met ketchup.

Donderdag

En vandaag ga ik dan weer vanuit huis aan de slag. Voor hopelijk niet al te lang. Ik heb een prima werkdag, maar merk toch ’s avonds dat ik weer veel te lang aan 1 stuk heb gezeten. Ook heb ik de lunch geskipt, en heb ik me in plaats daarvan tegoed gedaan aan iets te veel Chokotoffs … Ik moet duidelijk weer even in de juiste mindset komen.

’s Avonds ben ik tot laat bezig met het overhoren van Little Miss C. Ze heeft morgen een toets Frans en waar ik dacht dat alles onder controle was, blijkt helaas dat de stof onvoldoende gekend is …

Vrijdag

Een van de eerste werkmailtjes die ik vandaag open is er een waarin staat dat er medewerkers zijn die nog te veel vakantiedagen over hebben, en ik ben enorm verrast als ik zie dat dat ook voor mij geldt ! Ik heb sowieso nog 2 adv-dagen over, die einde jaar anders vervallen, en ook nog ruim 3 dagen bovenwettelijk die ik op dien te nemen. En dan is mijn weekje vrij in november al verwerkt. Ik puzzel wat in mijn agenda en besluit een verzoek in te dienen voor de periode rondom Kerst en Oud&Nieuw. En dan heb ik nog 4,5 vakantiedagen over, die ik mee neem naar 2021. Wow, ik ben rijker dan ik dacht. Qua vakantiedagen dan, want helaas ben ik bij de Staatsloterij buiten de prijzen gevallen. Zoals gewoonlijk …

Nog 84 uur aan vakantie- en ADV-dagen over in 2020 – wat een luxe!

’s Avonds speel ik weer de Juffrouw en spijker ik Little Miss C wat bij met NL’se grammatica. Aanstaande maandag staat er bij haar een toets over persoonsvorm, onderwerp, en aanhalingstekens op het programma.

Zaterdag

Koffie en beschuitjes met kaas op bed, een heerlijk begin van de dag

Ik ben al vroeg wakker en begin de ochtend met een ontbijtje op bed, Internet en een heerlijk boek. ‘s Middags gaan we de stad in; even lekker shoppen, lunchen, koffie drinken, heerlijk! De avond spenderen we op de bank. Een heerlijk relaxte dag dus.

Zondag

Voorlopig moet ik nog maar even genieten van dit soort plaatjes

En vandaag beginnen we lekker sportief met golfles, en hardlopen in het bos. Tijdens mijn 80 mins-run scan ik mijn omgeving op zoek naar paddestoelen, maar behalve een paar zwammen op een boom vind ik er geen een. Best bijzonder vind ik dat, ik zie namelijk “overal” op Instagram de mooiste foto’s van paddestoelen; het is momenteel toch echt de tijd ze te spotten … De rest van de dag besteed ik in en om huis en ‘s avonds besteed ik met Little Miss C weer de nodige tijd aan Nederlands. Fingers crossed voor morgen.

Komende week heb ik nog weinig spectaculairs op de planning staan, maar daar komt vast nog wel verandering in. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #40/2020

  1. Hier ook weer thuis werken vanaf nu, moest afgelopen week nog wat zaken afhandelen. Wij hebben ook vaak problemen met de verwarming vooral rond deze tijd maar hij is toevallig vorige week weer aangezet (wij delen een gebouw dus zijn afhankelijk van de huurbaas wanneer de verwarming aan gaat, maar na een flinke berg mails dat we het toch echt heel koud hebben werd hij aangezet hahaha)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.