My Weekly Diary #37/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik na 6 weken verplicht thuiswerken weer welkom op kantoor, en ging ik een dagje naar mijn geliefde Zeeland. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Werktechnisch gezien is het een prima dag, ik krijg gedurende de dag behoorlijk wat verzoeken om dingen te regelen, en ik krijg ze allemaal daadwerkelijk afgehandeld. Een heel fijn gevoel.

Het komt niet vaak voor, maar in dit geval is deze aankoop bij de Action
er een in de categorie “goedkoop is duurkoop”

Wat mij een minder fijn gevoel geeft is de decoratieve ladder die ik bij de Action kocht. Eerst bleek dat er 2 dezelfde onderdelen in zaten, waardoor ik ‘m niet in elkaar kon zetten, en na het omruilen bleek het nóg niet allemaal te kloppen. Pfff …

dinsdag

Na wederom een prima thuiswerkdag zonder enige bijzonderheden ga ik ’s avonds naar de informatie-avond van Little Miss C’s school. Aangezien die om 19.00 uur start, besluit ik vroeg te eten (normaal gesproken eten wij pas rond een uur of 19.30 uur). Er staat zelfgemaakte broccoli-spinazie soep op het menu, gelukkig een lichte maaltijd want zo vroeg eten, dat ben ik niet gewend.

Weer even in de schoolbanken, uiteraard op mijn geliefde plek : achterin de klas

Na de informatie avond rijd ik door voor een spontane borrel, waarvoor ik de uitnodiging eerder die dag ontvangen had; zalig !

woensdag

Ik start rustig op met ontbijt op bed en een goed boek (Ik zie u graag van Lieven Migerode). Rond een uur of 10:00 vertrek ik voor een 10 km-run en daarna is het al tijd om Little Miss C van school te halen.

Ook krijg ik vandaag goed nieuws : ik ben weer welkom op kantoor, dus vanaf morgen werk ik niet meer thuis. En daar ben ik echt blij mee ! ’s Avonds breng ik Little Miss C naar karatetraining en terwijl zij traint ga ik even een nieuwe stapel boeken halen bij de Bib.

donderdag

Eerlijk?! De koffie op kantoor heb ik níet gemist!

En dan mag ik vandaag na 6 weken verplicht thuiswerken eindelijk weer naar kantoor. En wat is het fijn om daar te zijn. De collega’s, de praatjes tussendoor, de dynamiek; ik heb het gemist ! Na het werk vertrek ik spontaan naar de kapper. Even mijn haar laten knippen en kleuren; dat was hard nodig.

vrijdag

En weer een dagje op kantoor. Ik begin de dag met een update met mijn leidinggevende, we praten uitvoerig bij, en er is een kleine samenkomst voor het pensioen van een collega.

De afscheidscadeaus voor mijn afscheidnemende collega … de buitenbar, gemaakt van een pallet vind ik echt superleuk, die wil ik ook !

Na het werk doe ik helemaal niets meer. Ik ben niet helemaal fit vandaag; hopelijk is dat snel voorbij.

zaterdag

Heerlijk binge-waardig!

Vandaag maak ik er een rustig dagje van. Ik spendeer de dag in en om het huis, al bloggend, lezend, Netflixend, etend, en soezend.

zondag

Als ik ’s ochtends wakker word voel ik me weer zo fris als een hoentje, gelukkig maar, want ik heb een leuke dag in het vooruitschiet. Ik ga namelijk een dagje naar mijn geliefde Zeeland voor een dagje gezelligheid met een vriendin.

Zalig Zeeland

We spreken af in Renesse en vanaf daar rijden we de toeristische route naar Brouwersdam. Ik zie zoveel mooie plekjes en uitzichten onderweg, en waan me echt een toerist.

We gaan eerst lunchen op de Brouwersdam, daarna SUP-pen we een uurtje, en aansluitend drinken we nog een borrel. Het was een zalige dag !

Liefde voor lunches als deze

Komende week heb ik werktechnisch gezien een drukke week, en ga ik lekker bbq-en. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #37/2020

  1. hahahaa, lang leve de action! Ik begrijp echt niet dat mensen daar zoveel geld aan uitgeven 😛 Hoe werk een verschil kan maken als je thuis je ding moet doen of dat je onder je collega’s bent he 😀 Ik hoop voor je dat het ook zo blijft! 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.