My Weekly Diary #33

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week had de perfecte balans tussen werken en vrij zijn, me-time en family-time, en bewegen en relaxen. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

In 1 woord: Voorbeeldig.

Zoals gebruikelijk krijg ik ’s ochtends een weekoverzicht van mijn Apple Watch, en in tegenstelling tot vorige week is deze Voorbeeldig. Ik heb alle 7 dagen mijn dagelijkse bewegingsdoel van 390 calorieën overtroffen.

Met een goed gevoel ga ik weer aan het werk; ook deze week zal ik vanuit huis werken, maar wel maar 2 dagen. Ik heb namelijk vanaf woensdag de rest van de week vrij! Mijn werkdag verloopt vlotjes vandaag; de dingen die ik wil regelen, krijg ik ook geregeld. Heel fijn.

Rond een uur of 17:30 uur log ik uit, en ik besluit ondanks de hitte (het is weer 33 graden vandaag) toch een klein rondje fietsen. Even wat bewegen na zo’n dag achter de laptop geplakt gezeten te hebben.

Selling Sunset

De avond breng ik geheel in stijl lekker op de bank door. Ik was even bang in een gat te vallen na het afronden van Onder Water, maar gelukkkig staat seizoen 3 van Selling Sunset online, dus daar ga ik gelijk mee van start. Het is weer genieten hoor, van de drama, de mooie huizen, het luxeleven. Het is echt ongelofelijk dat dit real-live is en niet in scene gezet.

‘S avonds app en bel ik een tijd met Little Miss C. Ik vind het heerlijk, deze me-time en gun haar deze vakantie met Mr C van harte maar zal toch blij zijn als we weer terug is hoor. Zolang ik haar niet hoor of zie gaat het goed, maar op de momenten dat ze een teken van leven geeft, besef ik pas hoe zeer ik haar mis.

Nog 3 nachtjes slapen …

Dinsdag

De laatste werkdag deze week. Ik heb een aantal klusjes die ik echt wil (moet) afronden, maar telkens als ik daaraan wil beginnen, komt er weer een belletje of spoedje tussendoor. Pfff…

Ik besluit in mijn lunchpauze een paar boodschapjes te gaan doen op de fiets, en dan voel ik pas hoe warm het eigenlijk is vandaag, de thermometer geeft 33 graden aan. Voor vanavond geven ze onweer op, misschien verklaart dat wel de drukkende warmte.

Na het fietsen maak ik een lekker maaltje voor mezelf, bestaande uit prosciutto e melone, vers stokbrood, een flink stuk gorgonzola piccante en een glas cava. Ik maak het mezelf wel gezellig hoor!

Buon appetito

Woensdag

Vandaag staat in het teken van boodschappen doen, wasjes draaien, opruimen, en dat met die hitte, pfff ! Maar het is voor een goed doel : morgen komen Little Miss C en Mr C weer terug thuis uit Italië, dus dan wil ik alle tijd hebben voor quality time.

’s Middags besluit ik op de fiets naar de Bib te gaan. De afgelopen week heb ik 4 boeken uitgelezen, dus het is tijd voor een nieuwe voorraad. Ik slaag weer met een aantal leuke titels.

’s Avonds hang ik uitgebreid met een vriendin aan de telefoon. We hebben heel wat bij te praten ! Ik ga veel en veel te laat slapen, pas rond een uur of 02:30 doe ik de lichten uit.

Donderdag

De wekker staat al vroeg, want ik wil Little Miss C’s lievelingstaartje kopen, en ik wil niet het risico lopen dat ie al uitverkocht is. Het taartje minus een stuk voor Mr C is helemaal voor haar (ikzelf ben niet zo van de zoetigheid, dus spaar mijn stukje met liefde en zonder enig probleem uit mijn mond).

Little Miss C’s favoriete taartje bestaande uit passiebavarois, frambozenbavarois, en amandelbiscuit

Eerder dan verwacht staan Mr C en Little Miss C voor mijn neus met allemaal verhalen over hun belevenissen. Ze hebben het prima naar hun zin gehad, en ik geniet van hun verhalen en foto’s. En ben ontdaan van de souvenirtjes die ze met zorg voor mij uitgezocht hebben. Ze zijn zelfs speciaal in Oostenrijk gestopt om mijn favoriete Oostenrijkse mosterd te halen, hoe sweet is dat !

’s Middags komt een vriendin van Little Miss C spelen, die spontaan (nou ja, na overleg met haar ouders natuurlijk) mee blijft eten. ’s Avonds hangen we lekker gedachteloos voor de televisie.

Vrijdag

Omdat ik vandaag dus vrij ben, heb ik mijn wekker niet gezet. Ik word uit mezelf wakker rond een uur of 08:30 en blijf eerst nog even lekker liggen in bed. Wat lezen, Internetten, Instagrammen, bloggen, je kent het vast wel ! Rond een uur of 11 ga ik eruit; Little Miss C ligt nog lekker in dromenland.

Tja als je bal zo komt te liggen, en je dus een extra slag moet maken om uit te holen, dan is het geluk niet aan je zijde …

In de middag gaan we glow golfen, en drie keer raden wie er wint … Ja, Little Miss C natuurlijk, en niet zo’n beetje ook. Na een drankje gaan we lekker naar huis, Little Miss C wil zo spoedig mogelijk haar prijs innen (t.w. een bak Häagen-Dasz MANGO&RASPBERRY), en dat begrijp ik maar al te goed !

Zaterdag

Vandaag gaan we naar de stad. Onder andere even wat schoolspullen halen voor het komende schooljaar. Helaas vinden we de collectie van de HEMA wat tegenvallen en met slechts 1 rol kaftpapier keren we huiswaarts. Ohh, bestond de V&D School Campus nog maar. Waarom is die eigenlijk niet behouden, gewoon als pop-up store in augustus ofzo?, net als de La Place restaurants ?

We spotten trouwens ook de eerste Herfst decoraties en chocoladeletters in de stad. Pfff … voor mijn gevoel is dit jaar nog niet eens echt van start gegaan …

De eerste chocoladeletters hebben we al gespot; wanneer zullen de pepernoten weer in de winkel liggen ??

We eten lekker ongezond met kippenboutjes en spareribs, en als toetje hebben we groene spekkoek.

Zondag

Vandaag is een rustige dag. We slapen wat uit, halen ontbijt buiten de deur, en ’s middags komt een vriendin van Little Miss C spelen. Ikzelf neem even de tijd om deze blog in elkaar te draaien, en lees een uurtje of wat in “De Italiaanse droom” van Catherine Mangan, een heerlijk boek.

Komende week heb ik weer een korte werkweek ! Ik vertel je er volgende week alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #33

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.