08.08.2020 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ 1 mio € ♥ cheese ♥ mijn job ♥ cava en vlammetjes ♥ dagje Renesse ♥ mars ice cream ♥ mijn bank ♥ uurtje knallen op de driving range ♥ running therapy ♥ goeie koffie ♥ ! ♥ red flags ♥ citroen merengue van Koekela ♥ complimenten krijgen over mijn werk ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ gezellige collega’s ♥ CHANEL handcrème ♥ mijn stoere, verstandige en lieve dochter ♥ rust ♥ witte orchidee ♥ x ♥ functioneren zonder bril/contactlenzen ♥ 214/1 ♥ zelf mijn laptop thuis aan de praat krijgen ♥ bewuste keuzes maken ♥ dürüm döner ♥ brunchen op het terras ♥ solo ♥ gouden bestek ♥ nieuw servies ♥ Benietsienee ♥ Mahatma ♥ half uurtje wandelen ♥ lezen ♥ dagje strand ♥ gezonde keuzes maken ♥ stuktv ♥ oreo ice cream sticks

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments !
Liefs, Vera

One thought on “08.08.2020 : dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.