Plog: mijn eerste werkweek bij mijn nieuwe werkgever!

Het zit erop, mijn eerste werkwerk bij mijn nieuwe werkgever! Ben je benieuwd hoe het me bevallen is, en wat ik meegemaakt heb ? Ik laat je het een en ander zien in de volgende 10 foto’s!

De horoscoop voor mijn eerste werkdag belooft in ieder geval veel goeds
Geen idee of er een bedrijfsrestaurant is, en natuurlijk of deze momenteel geopend is, dus voor de zekerheid neem ik voor mijn eerste werkdag maar lunch en twee tussendoortjes mee
Kijk eens wat een prachtige bos bloemen ik kreeg als welkom
Lunchen (met een lunchpakket uit het restaurant) in de prachtige binnentuin, een oase van rust
Na 2 dagen inwerken mag ik het vanaf nu alleen gaan doen. Spannend wel. Met een koffietje voor onderweg stap ik in de auto, ik heb er zin in !
Het bedrijf waar ik werk is ontzettend groot; vanuit de verte zie je het al liggen
Een spiksplinternieuw kantoor met nieuw meubilair, en een computer met 2 beeldschermen … aan de equipment kan het niet liggen
Weer eens iets anders dan een rode loper om op te lopen !
Een zo goed als uitgestorven kantoortuin. De richtlijn om zoveel mogelijk thuis te werken wordt in acht genomen. Ikzelf ben vooralsnog 4 dagen per week op de zaak aanwezig, in het tweede kantoor aan de rechterkant
Om 17:30 u naar huis gaan en binnen een half uur thuis zijn (en niet pas na dik 5 kwartier), wat een heerlijkheid

De eerste indruk van mijn nieuwe baan en nieuwe werkgever is heel erg positief. De collega’s die ik gesproken heb, zijn allemaal super behulpzaam en vriendelijk en ik heb het gevoel heel erg welkom te zijn. En een goed begin is het halve werk !

Liefs, Vera

11 gedachten over “Plog: mijn eerste werkweek bij mijn nieuwe werkgever!

   1. Jeetje.. Dat vind ik wel heel lastig hoor. Daar heb ik eigenlijk ook nog nooit over nagedacht 🤔 ik zie een kantoor, bureau, mogelijkheid tot thuis werken.. Zit je in de verzekeringen? Ik zie je eigenlijk meer als een psycholoog, omdat ik denk dat je heel goed met mensen praten kan en door je eigen instelling mensen ook kan bereiken.. Maar ik zal er wel volledig naast zitten 😂

    Like

   2. Ha, leuk te lezen, en wat een compliment: psycholoog. Heb ik vroeger wel willen worden, maar afgehaakt vanwege te weinig geduld … toch komt psychologische kennis en mensenkennis wel van pas in mijn job als … Personal Assistant!
    Wat doe jij eigenlijk voor werk? Ben ik ook reuze benieuwd naar eigenlijk (ik denk ook iets op kantoor, als regelneef, office manager ofzo). X

    Like

   3. Personal Assistent… Nice! Lijkt me echt een leuke baan ook.
    Ik werk idd op kantoor, voor een grind en transportbedrijf. Inmiddels al 22 jaar dus ik heb mijn bijna onmisbaar gemaakt 😁. Ik doe dan eigenlijk ook alles op administratief gebied, debiteuren crediteuren administratie, volledige facturatie, btw binnen en buitenland, accijnzen, loonadministratie en noem maar op.. .. En af en toe ook een kopje koffie halen 😉
    💋💋

    Like

   4. Yessss zat ik er dichtbij! Leuke baan ook, Mel, lekker afwisselend. En wow, 22 jaar, dat is echt lang!! X

    Like

   5. Ja he 😁. En ik ga nog altijd met heel veel plezier naar mijn werk, dat hoor je ook niet vaak meer na zo’n lange tijd. Je bent er toch een groot deel van je tijd he.. 💋

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.