Vandaag is Global Running Day 2020 !

Ben je op zoek naar de perfecte motivatie om op te staan, eruit te komen en te gaan hardlopen ? Zoek niet verder, want vandaag is het namelijk Global Running Day, een hardloopfeest dat met miljoenen mensen over de hele wereld gevierd wordt. Het maakt niet uit wanneer je loopt vandaag, of hoeveel je loopt, JUST RUN !

Global Running Day is een dag waarop de hardloopsport wordt gevierd. Het wordt jaarlijks gehouden op de eerste woensdag van juni. Het is een hardloopfeest dat met miljoenen mensen over de hele wereld gevierd wordt.

Mijn hardlooptrainingen doe ik altijd alleen, voor mij is het pure me-time, maar om mezelf scherp te houden doe ik wel regelmatig mee aan wedstrijden. Helaas is het in deze corona crisis tijd niet mogelijk om mee te doen aan runs, en daar baal ik best van. Elementen als het wedstrijdklaar maken; het opspelden van een startnummer, en de adrenaline van een wedstrijd mis ik namelijk enorm !

En omdat wedstrijden er de komende tijd niet in zitten (en ik er eerlijk gezegd ook niet aan moet denken om met honderden lichamen hutje-mutje in een startvak te staan) vind ik het idee van virtuele wedstrijden een goed alternatief. Dus de gedachte dat vandaag mensen over de hele wereld aan het rennen zijn, maakt dat ik straks op een andere manier mijn trainingsrondje doe. Ik ben benieuwd of zich dat ook laat zijn in mijn tempo; over het algemeen zijn mijn wedstrijden namelijk altijd in een behoorlijk hoger tempo dan mijn trainingsrondjes !

De wegen zijn open en eindeloos ! Net als de verbintenis om te presteren. Dus pak je hardloopschoenen, strik je veters en ga er voor ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.