04.04.2020 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. Op deze Zonnige Zaterdag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ leuke collega’s ♥ SU ♥ new beginnings ♥ hardlopen in de regen ♥ het Find-My-iPhone knopje op mijn Apple Watch ♥ paasversieringen ♥ pepermuntballen ♥ gedachteloos hardlopen ♥ opruimen en weggooien ♥ uurtje banen zwemmen ♥ Eros ♥ ravioli tartufato ♥ Midnight Blue Citrus white barn scented candle ♥ uitslapen ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ pannenkoeken met Van Gilse Schenkstroop en Poedersuiker ♥ mijn verstandige dochter waar ik soms écht van kan leren ♥ korte broeken weer ♥ spring is in the air ♥ de DROP ♥ vlogs kijken ♥ functioneren zonder bril /contactlenzen ♥ groene smoothies ♥ prunus takken plukken ♥ opkomende bolletjes ♥ fluitende vogeltjes ♥ La Bohème door André van Duin ♥ STUK ♥ volgers van mijn blog ♥ mijmeren op de Heide ♥ Katja Zoo mix ♥ feel the fear and do it anyway ♥ Dove caring hand wash ♥ warm welkom ♥ pause, breathe, notice and surrender ♥ Boer zoekt Vrouw marathonnetje ♥ Niall Horan ♥ geprankt worden door Little Miss C

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments !
Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.