Vandaag is Nationale Pyjamadag !

Vandaag, vrijdag 13 maart 2020, is het Nationale Pyjamadag van Bednet. Een geweldig goed initiatief, waar ik graag iets meer over vertel.

Wat is Bednet

Bednet zorgt ervoor dat kinderen die lange tijd of regelmatig niet naar school kunnen wegens ziekte, van thuis uit live de les kunnen volgen in hun eigen klas. Zo blijven ze mee met de leerstof en blijven ze hun vrienden zien. 

Nationale Pyjamadag

Vandaag vieren Bednet, MNM en Ketnet de vijfde editie van de Nationale Pyjamadag. De boodschap is eenvoudig: kom in pyjama naar school/werk/sportvereniging en steek alle langdurig en chronisch zieke kinderen een hart onder de riem. Door mee te doen aan deze actie toon je dat je deze kinderen steunt, en maak je BEDNET meer bekend.

Nou moet ik vandaag gewoon werken, en zal ik het mijn collega’s maar niet aandoen om in mijn slaapkloffie achter mijn bureau plaats te nemen, maar door aandacht te vragen middels dit blogbericht, steun ik op mijn eigen bescheiden wijze de vele kinderen en jongeren die niet naar school kunnen omwille van langdurige ziekte.

Had jij al eens gehoord van dit initiatief ? En trek jij vandaag uit solidariteit je pyjama, onesie of pantoffels aan ? Ik lees het graag in de comments. Liefs, Vera

2 gedachten over “Vandaag is Nationale Pyjamadag !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.