Wat ik deze week ga (avond-)eten

Negen van de tien keer ben ik degene die bepaalt wat er gegeten gaat worden, en negen van de tien keer zijn dat gerechten uit mijn standaard repertoire. Een repertoire van snelle en makkelijke gerechten, die na een lange werkdag zó op tafel staan.

Omdat ik vast niet de enige ben die wel eens nieuwe gerechten aan het repertoire toe wil voegen, deel ik vandaag de gerechten die komende week bij mij thuis gegeten gaan worden. Deel jij in ruil daarvoor jouw standaard succesnummers ?

Maandag

Op de huid gebakken zalmfilet met witlofsalade met appel, mandarijn en walnoot.

Dinsdag

Penne Pesto met rundergehaktballetjes.

Woensdag

Zelfgemaakte tonijnsalade met waldkornbrood.

Donderdag

Gebakken aardappeltjes, Catalaanse worstjes en snijboontjes.

Vrijdag

Zelfgemaakte pompoensoep met erbij kikkererwtenwafels met avocado, gekookt ei, en veel losse groenten.

Zaterdag

Pistoletjes hete kip (=pittige kipfiletstukjes).

Zondag

Spareribs met frites.

Eet smakelijk alvast ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.