Mijn doelen voor de maand februari 2020

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

365 dagen opruimchallenge

Mijn huis wordt ongemerkt steeds voller en voller, en met de lichte voorjaarskriebels die ik momenteel voel (en de bijbehorende drang om schoon te maken) heb ik me voorgenomen eens een opruimactie te gaan houden. En dan geen rigoreuze, maar een die ik zonder al te veel moeite en bijna achteloos kan verrichten.
Op Internet vond ik een 365 dagen opruimchallenge, waarbij je elke dag van 1 item afstand doet. Het aantal items klinkt leuk, maar ik vind een jaar te lang duren, en daarom ben ik van plan deze challenge in één maand uit te gaan voeren. Dus mijn concrete doel is : deze maand 365 dingen te gaan verwijderen uit mijn huis.

Wat wil jij deze maand nog graag doen ? Liefs, Vera

Een gedachte over “Mijn doelen voor de maand februari 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.