Mijn doelen voor de maand januari 2020

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

blogplanning

Het afgelopen jaar heeft er een merkbare verschuiving in mijn privé en zakelijk leven plaats gevonden met nieuwe hobby’s en veranderingen die ook zo hun tijd en aandacht vragen, en daarom wil ik de planning die ik sinds het oprichten van Forever38.com hanteer, eens nader bekijken. Wil ik deze blijven hanteren ? Of toch wat wijzigingen aanbrengen ? Het grootste doel deze maand is het kritisch kijken naar de invulling van mijn vrije tijd; deze blog is immers een hobby van me. Kan ik wellicht efficiënter met mijn tijd omgaan ? Kan ik vaste momenten om te bloggen in bouwen ? Nu doe ik alles maar zo’n beetje tussendoor …

spaarpot

Net als vorig jaren wil ik de 52 weken Spaar Challenge weer aangaan (als je benieuwd bent wat dat precies inhoudt : hier vind je meer informatie). Vage ideeën over de bestemming van de € 1.378,-zijn er al, zin om te sparen ook, maar nu nog een spaarpot scoren. Eentje die ik tussentijds niet open kan maken 😉

Wat wil jij deze maand nog graag doen ? Liefs, Vera

4 gedachten over “Mijn doelen voor de maand januari 2020

 1. Dat van de blogplanning begrijp ik wel. Zelf ben ik ook nog op zoek naar wat werkt voor mij.

  Ik had nog nooit van de 52 weken spaarchallenge gehoord maar ik vind het een hele leuke en slimme manier van sparen!

  Liefs Patries

  Like

 2. Slim om je doelen per maand te splitsen! Ik doe dat in mijn Bullet Journal bijvoorbeeld ook. Ik maak doelen voor het hele jaar, en vervolgens verdeel ik dat per maand.
  En die 52 weken spaarchallenge wilde ik vorig jaar proberen en ik heb keihard gefaald hahaha.

  Like

  1. Die doelen die jij hebt zijn dan meer projecten zeker ? Wel handig om ze zo op te delen, dat maakt het overzichtelijk en meer behapbaar ! En jammer van die spaarchallenge. Hopelijk heb je wel íets gespaard ? -x-

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.