Heb ik mijn doelen voor de maand december 2019 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Deze maand had ik mezelf 2 doelen gesteld en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor de maand december 2019 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doelen :

blogplanning

Het afgelopen jaar heeft er een merkbare verschuiving in mijn privé en zakelijk leven plaats gevonden met nieuwe hobby’s en veranderingen die ook zo hun tijd en aandacht vragen, en daarom wilde ik de planning die ik sinds het oprichten van Forever38.com hanteer, eens nader bekijken. Wilde ik deze blijven hanteren ? Of toch wat wijzigingen aanbrengen ?

Momenteel ben ik nog druk bezig met het kritisch kijken naar de invulling van mijn vrije tijd; deze blog is immers een hobby van me. Kan ik wellicht efficiënter met mijn tijd omgaan ? Kan ik vaste momenten om te bloggen in bouwen ? Nu doe ik alles maar zo’n beetje tussendoor …
Ik ben er nog niet helemaal uit; ik weet wel wat ik wil, maar nu moet ik nog een manier vinden om dat om een ontspannen manier te bereiken. Wordt vervolgd dus .. Zodra ik alles op een rijtje heb, zal ik een aparte blogpost aan mijn toekomstige planning gaan wijden.

sportieve doelen

Hardlopen is mijn fysieke en mentale uitlaatklep, en om mezelf gemotiveerd te houden doe ik regelmatig mee aan wedstrijden. Maar aan welke wil ik in 2020 mee gaan doen ?

Het was even een gepuzzel, maar inmiddels staan de volgende wedstrijden in de agenda genoteerd :

  • De Acht van Apeldoorn (02.02.2020)
  • Marikenloop Nijmegen (19.05.2020)
  • Kadeloop Schipluiden (04.07.2020)
  • Royal Run Soest (06.09.2020)
  • Damloop by Night Zaandam (19.09.2020)
  • Singelloop Breda (04.10.2020)
  • Diepe Hel Holterbergloop Nijverdal (25.10.2020)
  • Zevenheuvelennacht/Zevenheuvelenloop Nijmegen (14/15.11.2020)

Heb ik mijn doelen voor de maand december 2019 gehaald ?

Ja zeker. Al heb ik mijn blogplanning voor de komende periode nog niet scherp op mijn netvlies, ik ben ervan overtuigd er spoedig een ei over gelegd te hebben.

Óp naar de komende maand, waarin ik mezelf ook weer doelen stel, maar daarover volgende week zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ? Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.