12.12.2019 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. Op deze mooie donderdag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ stiekeme afspraakjes op het schooltoilet met Little Miss C ♥ LIST ♥ early morning run in de Duintjes ♥ vrijdagse koffiedate ♥ Zevenheuvelenloop ♥ Nintendo Switch-en ♥ Frozen2 ♥ Croque Monsieur ♥ uurtje zwemmen ♥ aanvaarden ♥ kaasfondue ♥ hardlopen zonder pijn ♥ gezellig buiten-de-deur-lunchen op een gewone werkdag ♥ Bergse Heide ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ karatekid ♥ Winter Efteling ♥ schitterende zonsopkomsten op weg naar mijn werk ♥ Bye Bye Calimero ♥ Pakjesavond ♥ Sint Sunshine ♥ functioneren zonder bril /contactlenzen ♥ met liefde uitgezochte cadeautjes krijgen ♥ #Adventswap2019 ♥ prachtige schoolresultaten van Little Miss C ♥ de geur van de kerstboom ♥ over 8 dagen naar Milano ♥ Finse Piste ♥ volgers van mijn blog ♥ over 28 dagen naar Tromsø ♥ leuke collega’s ♥ creatief bezig zijn ♥ loslaten ♥ winterweer ♥ borstplaat met koffiesmaak ♥ dat ik de 52 weeks money challenge behaald heb ♥ Mahatma ♥ de smaak van kaki fruit

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments !
Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.