Heb ik mijn doelen voor de maand november 2019 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Afgelopen maand had ik mezelf maar 1 doel gesteld en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doel voor de maand november 2019 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doel :

invulling eindejaarsreisje

Sinds 2015 ga ik jaarlijks tussen Sinterklaas en Kerstmis een weekje op reis met me-myself-and-I. De bestemming voor mijn eindejaarsreisje 2019 had ik al bepaald, maar de timeframe en de exacte invulling nog niet …

Omdat ik in december vrij spontaan voor een korte break naar Milaan ga, heb ik allereerst besloten mijn eindejaarsreisje tot begin volgend jaar uit te stellen. Ik vind het zonde om 2 leuke reisjes zo kort na elkaar te hebben, veel liever smeer ik dat uit, qua voorpret en beleving enzo. In eerste instantie wilde ik direct na Oud & Nieuw vertrekken, maar toen bleek dat ik door een week later te gaan zo’n € 400,- (!) kon besparen, was het heel duidelijk voor mij. Ik vertrek dus iets later naar Tromsø .

Ik heb een goede aanbieding gevonden met een hotel midden in het centrum als uitwijkbasis, en 1 Noorderlichtexcursie inclusief. Deze heb ik inmiddels geboekt (en betaald) en nu kan de voorpret gaan beginnen !

HEB IK MIJN DOEL VAN DE MAAND november 2019 GEHAALD ?

Jazeker !

Óp naar de komende maand, waarin ik mezelf ook weer doelen stel, maar daarover aanstaande zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ? Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.