Mijn doelen voor de maand november 2019

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Invulling eindejaarsreisje

Deze maand heb ik een heel erg leuk doel, namelijk de invulling van mijn eindejaarsreisje ! De bestemming is al bepaald (voor wie het gemist heeft, het wordt Tromsø , een stad gelegen in het noorden van Noorwegen, en ook wel bekend als het Parijs van het Noorden, oh la la !).
Mijn hoofddoel is het zien van het Noorderlicht, maar er is nog zo ontzettend veel meer te doen in de omgeving. Deze maand wil ik uit gaan zoeken wát ik nog allemaal meer wil gaan doen, en op welke manier. Op basis daarvan zal ik dan de vluchten en het hotel gaan boeken, en dan kan de voorpret helemaal beginnen !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?
Liefs, Vera

5 gedachten over “Mijn doelen voor de maand november 2019

  1. Niet alles tegelijk, meer dingen met rust en aandacht doen (dus minder multitasken) is en blijft voor mij een struikelblok 😉 Die vermeld ik maar niet meer apart, het is een ongoing doel ! -x-

   Like

 1. Heerlijk die voorbereidingen van een vakantie!
  Ik zou graag wat rustiger aan doen deze maand maar helaas gaat mij dat niet lukken.

  Deze maand ben ik jarig en Sinterklaas is weer in aantocht waar ik het een en ander voor moet voorbereiden. Daarnaast werk ik fulltime en heb ik mijn blog erbij.

  Best een drukke maand dus!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.