Heb ik mijn doelen voor de maand oktober 2019 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Afgelopen maand had ik mezelf 3 doelen gesteld en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor de maand oktober 2019 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doelen :

Losse eindjes wegwerken

Deze maand wilde ik van die kleine k*-klusjes, die al tijden waren blijven liggen, af gaan tikken. Het betrof geen grote punten, maar toch kwam ik er telkens niet aan toe, en dat stoorde me. De puntjes bleven als een soort aapje op mijn schouder zitten, en zaten me dwars.
Inmiddels heb ik heel wat dingetjes afgewerkt, maar helaas zijn er weer heel wat andere puntjes voor in de plaats gekomen … Tja, zo gaan die dingen blijkbaar, een To-Do-lijst is nooit lang blanco (bij mij niet althans). Misschien is de les van dit punt dat ik me daar maar eens bij neer moet gaan leggen … pfff …

Milano, things to do !

Sì, l’ho fatto. Oftewel : ja, dat heb ik gedaan, en afgelopen zondag heb ik daar een blog over gepost. Waarschijnlijk heb je ‘m al gelezen, maar mocht je ‘m gemist hebben, je kunt ‘m hier terugvinden.

Bestemming eindejaarsreisje bepalen

Al tijdens mijn verblijf in Ijsland in 2017 besloot ik dat ik in 2019 wederom op zoek naar het Noorderlicht wilde gaan. Maar het bedenken waar en hoe ik dat wilde doen, bleek nog niet zo makkelijk ..
Na ruim beraad, en rekening houdend met het thuisfront heb ik inmiddels besloten níet op expeditie naar Spitsbergen te gaan, en géén solo rondreis te gaan maken. In plaats daarvan heb ik gekozen voor een verblijf in een stad met de bijnaam Parijs van het Noorden en van daaruit georganiseerde excursies te gaan doen. Mijn bestemming is samen met Groenland en de Canadese toendra de beste plek op de wereld om het Noorderlicht waar te nemen, en leuk bijkomstig voordeel is, dat de stad erg trendy is, met veel gezellige barretjes, restaurantjes en winkeltjes. Kortom : ik denk dat ik me daar wel ga vermaken ! Oh en mocht je nog niet weten over welke stad ik het heb … het betreft : Tromsø (en is gelegen in het noorden van Noorwegen).  

Heb ik mijn doelen van de maand oktober 2019 gehaald ?

Ja, alle drie ! Maar ja, met name de reisdoelen waren natuurlijk bepaald geen opgave, dat snap je.

Óp naar de komende maand, waarin ik mezelf een heel erg leuk doel stel, maar daarover aanstaande zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ? Liefs, Vera

3 gedachten over “Heb ik mijn doelen voor de maand oktober 2019 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.