Mijn doelen voor de maand oktober 2019

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Losse eindjes wegwerken

Vorige maand had ik dit doel al, maar helaas heb ik het niet helemaal gered. Daarom gaat dit punt in de herkansing om deze maand nu écht een aantal van die kleine k*-klusjes, die al tijden zijn blijven liggen, af te gaan tikken. Zo wil ik in ieder geval de foto’s die op mijn camera staan gaan uploaden in mijn computer, het fotojaarboek 2017 gaan afmaken, en de fotobibliotheek op mijn telefoon checken. Het zijn geen grote dingen, maar toch kom ik er telkens niet aan toe, en dat stoort me. De puntjes blijven als een soort aapje op mijn schouder zitten, en zitten me dwars. Het zou fijn zijn als ik deze losse eindjes eindelijk weggewerkt zou hebben.

Milano, things to do !

Onlangs zaten Mr C en ik aan de keukentafel, toen ik een pushbericht kreeg dat Eros Ramazzotti een extra concert van zijn VITA CE N’È WORLD TOUR zou geven in Milaan. Toen ik eigenlijk als geintje opperde dat we daar wel naartoe konden, Milaan stond immers nog op mijn Travel Bucketlist, kopte Mr C ‘m in met “ja, goed hoor, regel maar“. Huh ? Okee ! Nou, prima, dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Dus vandaar onze spontane trip om in december een aantal dagen naar Milaan te gaan, om net als eerder dit jaar Eros te gaan aanschouwen in zijn eigen land (mocht je het gemist hebben, in maart hebben wij Eros zien zingen in Rome).

Maar natuurlijk gaan we niet alleen voor het concert naar Milaan, dat snap je, daar maken we dan direct een citytrip van. Maar ja, wat kun je eigenlijk (behalve de Duomo bezoeken en shoppen en pasta eten en wijntjes drinken) allemaal doen in Milaan ? Dat wil ik deze maand eens uit gaan pluizen.

Bestemming Eindejaarsreisje bepalen

En net als voorgaande jaren houd ik ook dit jaar de traditie in stand om een trip te gaan maken met me-myself-and-I. Het is voor mij al wel helder dat ik weer naar de Nordics wil, om het Noorderlicht te gaan aanschouwen. Maar welke bestemming het precies gaat worden, en of ik op eigen gelegenheid wil of toch liever met een groep, daar ga ik de komende tijd eens voor zitten. Ik denk overigens wel dat ik niet, zoals gebruikelijk, tussen Sint en Kerst weg ga, maar net na de jaarwisseling. Ik vind het anders zo dicht op Milaan zitten.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik mijn doel behaald heb !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?
Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.