Sterrenbeeld Taurus: die typische Stiereigenschappen van mij

Hoewel je karakter zich ontwikkelt door opvoeding, omgeving en gebeurtenissen, zijn er toch bepaalde karaktertrekken die je desondanks kunt afleiden van iemands sterrenbeeld. Ik ben op 14 mei geboren, hetgeen mij een Stier van sterrenbeeld maakt, en vandaag geef ik je een inkijkje in die typische Stier eigenschappen van mij.

Wat is jouw sterrenbeeld ? En welke eigenschappen van jou zijn typisch voor jouw sterrenbeeld ? Laat het me weten in de comments, ik ben erg benieuwd !
-x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.