Geurkaars SUMMER NIGHTS van de ZEEMAN

Toen ik onlangs bij ZEEMAN was, zag ik bij de kassa een doos met geurkaarsjes in een blikje staan. Er waren 4 soorten : Summer Breeze, Summer Nights, Summer Love, en Summer Dream. Ik vond de SUMMER NIGHTS het lekkerst ruiken, en vandaag vertel ik je of ‘ie behalve een lekkere geur en een leuk prijskaartje ook goede brandeigenschappen heeft.

Allereerst vind ik het blikje er heerlijk vrolijk en zomers uitzien; prima passend bij de naam SUMMER NIGHTS. De kaars zelf een oranje kleur, en de geur is zoet, ook weer typisch zomers dus !

Na het aansteken geeft de kaars niet erg veel geur af; ik denk dat je ‘m het beste kunt aansteken in een kleine ruimte. Of meerdere exemplaren bij elkaar zetten, dat kan natuurlijk ook, zeker met het prijskaartje van € 1,29 dat bij dit kaarsje hoort !

De vlam is rustig bij het branden en de kaars brandt mooi vlak, als je ‘m daar de tijd voor geeft en niet telkens na een half uur uitblaast. Het is een leuk kaarsje voor een leuk prijsje, maar een echte bugettopper is het helaas niet.

Ik kocht de geurkaars SUMMER NIGHTS (ca. 12 branduren) voor € 1,29 bij ZEEMAN.

Brand jij vaak kaarsen ? En dan het hele jaar, of alleen op koude, donkere dagen ? -x-

3 gedachten over “Geurkaars SUMMER NIGHTS van de ZEEMAN

 1. Ik heb altijd geurkaarsjes in huis, in feite van die kleine: theelichtjes met een geurtje.
  Momenteel heb ik het voor die van Spaas, ik wissel de geurtjes af, maar echt veel geur verspreiden doen ze niet hoor. Het is het gedacht dat telt en de gezelligheid 🙂

  Like

  1. Wat je zegt : uiteindelijk is het kaarsje symbool voor sfeer, gezelligheid en magie. En is de geur ondergeschikt. Hoewel ik ook wel blij kan worden van een lekker geurtje hoor -x-

   Like

   1. Ik ook hoor, maar zo moeilijk om echt lekker geurende kaarsen te vinden.
    Al moet ik zeggen dat die van Bath & Body Works zalig ruiken, en heel de kamer vullen met hun geur. Het jammere is dat ik deze enkel in de USA vind en ze al snel 2 kg wegen per kaars … dus veel kan ik er niet meebrengen 😦

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.