07.07.2019 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. Op deze rustige zondag deel ik de dingen waar ik de afgelopen maand gelukkig van werd :

♥ kunnen zien zonder bril of contactlenzen ! ♥ mijn iPhone X hoesje van RICHMOND & FINCH ♥ kersen ♥ PoCo ♥ partijtje badmintonnen ♥ een ontbijtje op bed geserveerd krijgen van dochterlief ♥ nog minder dan een maand voor we naar Florida gaan ! ♥ plannen om naar Milano te gaan ♥ Hilversum ♥ Bonnie&Clyde-actie ♥ jurkjes van CVRD ♥ Long Shot ♥ Overwin de Heuvels ♥ kletspraatjes ♥ early morning swim ♥ cocoonen ♥ Huisdiergeheimen 2 ♥ Halve Marathon van Roosendaal ♥ synchroniciteit ♥ middagdutje in de tuin ♥ inzichten ♥ voor mezelf kiezen ♥ mooie schoolresultaten van dochter ♥ lange duurloopjes uitlopen ♥ 10.000 ♥ keihard meeblèren met Rhythm of the Night ♥ evening strolls ♥ shoppen in CentrO ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ limoncello ♥ uit mijn comfort zone stappen ♥ slagen in de sale ♥ lekker buiten de deur lunchen op een gewone werkdag ♥ mindset ♥ de zon op mijn huid ♥ naar het strand ♥ volgers van mijn blog ♥ inspiratie

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ? Laat het me weten in de comments !
-x-

4 thoughts on “07.07.2019 : dingen waar ik blij van word

    1. Ahhh stilte om je heen, daar kan ik ook enorm van genieten (heb ik ook echt nodig af en toe !). Stille groet terug *ssshhhh* -x-

  1. Geluk zit inderdaad in kleine dingen. Ook heel goed om daar bij stil te staan, het is zo makkelijk om eraan voorbij te gaan. Ik word blij van de deze dingen:

    ♥ wandelen ♥ de zon ♥ creatief bezig zijn ♥ voor mezelf kiezen ♥ wegzwijmelen bij Pride & Prejudice ♥ 90’s en dance muziek ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ lasagne ♥ lezen ♥ lachen ♥ afspreken met vrienden ♥ zingen en zangles

    Liefs Patries

    1. Mooie punten hoor ! Van lasagna (eigenlijk alle pasta) word ik ook altijd erg gelukkig. En van keihard zingen in de auto ook, hahaha. -x-

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.