Mijn doelen voor de maand juli 2019

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Blogartikelen vooruit schrijven

Als je een trouwe lezer van mijn blog bent, dan weet je dat ik in augustus een Droomreis voor de duur van 3 weken ga maken. Omdat ik tijdens deze reis wél mijn blog door wil laten lopen, maar geen zin heb om stress te hebben omtrent het schrijven van artikelen, wil ik dit voor zijn door een fiks aantal blogs vooruit te schrijven. Ik heb al wel wat ideeën, maar mocht jij nog suggesties hebben voor onderwerpen, dan hoor ik dat graag !

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik mijn doel behaald heb !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?
-x-

2 thoughts on “Mijn doelen voor de maand juli 2019

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.