Mijn doelen voor de maand juli 2019

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Blogartikelen vooruit schrijven

Als je een trouwe lezer van mijn blog bent, dan weet je dat ik in augustus een Droomreis voor de duur van 3 weken ga maken. Omdat ik tijdens deze reis wél mijn blog door wil laten lopen, maar geen zin heb om stress te hebben omtrent het schrijven van artikelen, wil ik dit voor zijn door een fiks aantal blogs vooruit te schrijven. Ik heb al wel wat ideeën, maar mocht jij nog suggesties hebben voor onderwerpen, dan hoor ik dat graag !

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik mijn doel behaald heb !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?
-x-

2 gedachten over “Mijn doelen voor de maand juli 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.