Mijn doelen voor de maand juni 2019

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Invulling droomreis naar Florida

Eigenlijk heb ik deze maand maar 1 doel, en dat is de invulling van onze droomreis naar Florida. De grote lijnen staan al, maar er zijn nog zat details die uitgewerkt en onderzocht moeten worden. En dat is een mooi klusje voor de komende maand, want over iets meer dan 60 dagen zijn we er al !

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik mijn doelen behaald heb !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?
-x-

4 gedachten over “Mijn doelen voor de maand juni 2019

    1. Ja, die 2 dingen staan sowieso on top of the list, ik ben reuze benieuwd naar allebei. En naar de Key Lime Pie 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.