Mijn doelen voor de maand juni 2019

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Invulling droomreis naar Florida

Eigenlijk heb ik deze maand maar 1 doel, en dat is de invulling van onze droomreis naar Florida. De grote lijnen staan al, maar er zijn nog zat details die uitgewerkt en onderzocht moeten worden. En dat is een mooi klusje voor de komende maand, want over iets meer dan 60 dagen zijn we er al !

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik mijn doelen behaald heb !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?
-x-

4 gedachten over “Mijn doelen voor de maand juni 2019

  1. Ik ben reuze benieuwd naar deze bestemming; ben er nog niet eerder geweest. Heb je nog tips voor me ?? -x-

    1. Ja, die 2 dingen staan sowieso on top of the list, ik ben reuze benieuwd naar allebei. En naar de Key Lime Pie 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.