05.05.2019 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. Op deze relaxte zondag deel ik de dingen waar ik de afgelopen maand gelukkig van werd :

♥ Alkmaarse frikandellen ♥ Dumbo ♥ MEN ♥ Little Miss C ♥ de logica van geluk ♥ lenteweer ♥ aardbeien ♥ uit mijn comfort zone stappen ♥ Amy Schumer Growing ♥ Bloemencorso van de Bollenstreek ♥ kwetsbaarheid ♥ lunch op de golfbaan ♥ Ajax-Juventus ♥ na het werk in het daglicht kunnen hardlopen ♥ XCL001 ♥ pittige spareribs ♥ Stateroom 9094 ♥ Gloria Bell ♥ The Passion ♥ Il Fornaretto ♥ Den Bosch ♥ Moët & Chandon Rosé Impérial ♥ power naps ♥ vogelnestjes in de tuin ♥ Woeffie ♥ Koningsdag ♥ uurtje zwemmen ♥ pluk de dag en sla je slag ! ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ 44 ♥ hardlopen zonder pijn ♥ uurtje handletteren ♥ uitgebreid kokkerellen ♥ voorpret ♥ Chardonnay ♥ aangename verrassingen ♥ volgers van mijn blog ♥ BBQ

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ? Laat het me weten in de comments !
-x-

8 thoughts on “05.05.2019 : dingen waar ik blij van word

  1. Fijn hè, dat soort kleine geluksmomentjes … mooi dat jij daar ook bij stil staat ! -x-

  1. Zeeland is sowieso prachtig. Wat jij schrijft, het water, de rust, de kalmte die daar heerst : genieten <3

 1. Huh, bestaat er zoiets als een Alkmaarse frikandel? 😮 Weer wat geleerd, haha. Kan alleen niet zo snel vinden wat het is. Wat fijn he, dat het ’s avonds weer licht is en dat je lekker kunt buiten zijn (mits het niet regent natuurlijk…). Ik heb de afgelopen tijd vooral genoten van die paar dagen zon. Zon staat voor mij gelijk aan boeken lezen, dus dat heb ik meteen ook weer opgepakt. Heerlijk!

  1. Heerlijk ! Hopelijk kunnen we gauw weer eens boeken lezen in het zonnetje 🙂 Enne, Alkmaarse frikandellen is meer een grapje tussen een collega en mij, hahaha. Sorry … -x-

  1. JA, deze film is echt de moeite waard ! Ik heb ‘m inmiddels voor de tweede keer gezien 🙂
   -x-

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.