Heb ik mijn doelen van april 2019 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Afgelopen maand had ik 2 doelen en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor maand april 2019 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doelen :

Online challenge ENERGY-CHAMPION LEVEL 1

Het heeft even (ahum) geduurd, maar ik kan met trots zeggen dat ik deze online challenge volbracht heb. Ik vond het super interessante materie, heb er heel wat van opgestoken, maar zoals al eerder gezegd : de informatie is veel, eigenlijk veel te veel om er dagelijks “even bij te doen”. Althans, dat bleek het voor mij te zijn. Desalniettemin, als je geïnteresseerd bent in mindset, meer geluk, genieten, en gezondheid, dan is deze challenge een absolute aanrader. Level 2 laat ik vanwege de tijd vooralsnog even aan mij voorbij gaan.

Foto’s 2017 en 2018 ordenen

En ook dit punt heb ik aangepakt. Het blijkt een grotere kluif te zijn dan verwacht, maar ik heb een goed begin gemaakt.

Heb ik mijn doelen van de maand april 2019 gehaald ?

YES ! En het voelt goed om de gemaakte afspraken met mezelf nagekomen te zijn.

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer doelen stel. Maar daarover woensdag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?
-x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.