04.04.19 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. Op deze zonnige donderdag deel ik de dingen waar ik de afgelopen maand gelukkig van werd :

♥ Spielraum ♥ Sabazio Rosso di Montepulciano ♥ het geluid van krakende sneeuw onder mijn ski’s ♥ zelf initiatief nemen ♥ volgers van mijn blog ♥ Ischgl/Samnaun ♥ LIST ♥ spontane gesprekjes ♥ Rich ♥ 68 ♥ spaghetti cacio e pepe ♥ dat ik mijn vliegangst de baas ben ♥ Narciso Rodriguez roze ♥ bezichtiging Sixtijnse Kapel ♥ Roma è ♥ Vespa ♥ voorjaarskriebels ♥ Urban Trail Breda ♥ hardlopen ♥ Eros ♥ middagdutjes ♥ dat ik voor de 7e keer mee ga doen aan de Marikenloop ♥ stabiele oogcontrole ♥ Paasversieringen ♥ Chardonnay ♥ PAW Patrol : Mighty Pups ♥ 4 jaar gestopt met roken ! ♥ Keukenhoftijd ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ onverwachte complimenten ♥ verse tulpen van de kweker ♥ veerkracht ♥ bollenvelden ♥ lieveheersbeestjes ♥ Mr C ♥ de stem van Davina Michelle ♥ MEN ♥ balans

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ? Laat het me weten in de comments !
-x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.