Mijn weekmenu (avondeten) voor de komende week

Ik vind het vaak een crime, om weer te bedenken wat we ’s avonds gaan eten, en daar zal ik vast niet de enige in zijn. Daarom deel ik vandaag een overzicht van de gerechten die komende week bij mij thuis ’s avonds gegeten gaan worden. Misschien heb je er wat aan, ter inspiratie !

Maandag

Op maandag nemen we meestal een boost aan groenten (ter compensatie van het toch wat ongezondere weekend) en vandaag staat er bloemkool/broccoli-rijst met pompoen-kikkererwten curry op het menu.

Dinsdag

Penne pesto met gehaktballetjes, olijven, en parmezaanse kaas. Een lekker koolhydraatrijk maaltje na mijn hardlooptraining. Buon appetito !

Woensdag

Gebakken aardappeltjes, witlofsalade met appel, en zalmfilet op de huid gebakken. Een heerlijk diner dat lekker snel klaar is.

Donderdag

Boerenkool met spekjes, en Unox rookworst (de pittige variant voor mij, en voor Mr C en Little Miss C de magere variant).

Vrijdag

Zelfgemaakte broccoli-spinazie soep met erbij toast met avocado, ei, en veel losse groenten.

Zaterdag

Maaltijdsalade met geitenkaas, dadel en vijgen. Erbij een breekbrood met smeerseltjes.

Zondag

Broodjes hamburger.

Plan jij je weekmenu altijd vooruit, of kijk jij ’s middags waar jij ’s avonds trek in hebt ? En wat staat er komende week bij jou op het menu ? Ik lees het graag in de comments.
-x- 

2 thoughts on “Mijn weekmenu (avondeten) voor de komende week

  1. Handig om alles op voorhand al te bepalen.ik heb niet zo van die groente liefhebbers, dat is echt ellendig! Ze moeten het wel eten maar dat is altijd zo’n gezeur, dat ben je na een tijdje wel beu hoor.. Die curry klinkt overigens heerlijk!

    1. Herkenbaar, dat gezeur. Hier ook hoor, het is soms zo ondankbaar de kok te zijn (vind ik stiekem gelden voor het hele huishouden hoor, hahaha). -x-

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.