Mijn doelen voor de maand februari 2019

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Postcrossing

Een aantal jaren geleden was ik erg actief met Postcrossing; ik haalde er erg veel voldoening uit om kaartjes te sturen én natuurlijk te ontvangen. Op een gegeven moment is de slop er een beetje in gekomen, en ben ik gestopt, maar de laatste tijd kriebelt het om deze oude hobby op te gaan pakken. Het lijkt namelijk leuk om weer eens post (en geen facturen, belastingaanslagen en andere narigheid) in mijn brievenbus te vinden. Ik wil daarom op zoek naar mijn inloggegevens, en ga dan weer eens in de pen klimmen.

Online challenge ENERGY-CHAMPION LEVEL 1

Sinds ik in september ’18 bij de lezing van Charlotte Labee geweest ben, is er best wat veranderd in mijn leven. Zo ben ik me meer en meer gaan verdiepen in het fenomeen “mindset”, en heb ik mijn voedingspatroon behoorlijk veranderd, wat me erg goed bevalt. Ik merk geen grote life-changing veranderingen in mijn leven, maar toch zijn er wel een aantal zaken veranderd. Zo laat ik zaken die mij negatieve energie opleveren steeds makkelijker los, ga ik steeds meer op zoek naar een balans, en weet ik steeds beter wat ik wil en durf ik daar ook op te focussen. Afgelopen maand (januari 2019) ben ik begonnen met haar online challenge  BE A LESS STRESS, MORE ENERGY CHAMPION, en deze maand wil ik de resterende episodes (7 stuks) afronden.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik mijn doelen behaald heb !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?
-x-

Een gedachte over “Mijn doelen voor de maand februari 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.