15 willekeurige feitjes over mij

Zelf vind ik het heel erg leuk om de persoon achter de blog wat beter te leren kennen. Een kijkje in iemand dagelijkse leventje door middel van een plog, of door het tonen van iemands favoriete merken of bezigheden, dat zijn de blogposts waar ik het meest van geniet. Vandaag laat ik wat meer van mezelf zien door middel van deze post met 15 willekeurige feitjes over mijn persoontje. Ben jij benieuwd naar wat meer feitjes over mij ? Lees dan snel verder ! 

 1. Ik vind het best eng als mensen mij herkennen als de Vera achter dit blog, en ik complimenten of feedback krijg. Bekend worden hoort bij het groter worden van mijn blog, en ik vind het ook ontzettend leuk, maar het is wel even wennen, hoor soms.
 2. Ik ben regelmatig mijn iPhone kwijt, en ik gebruik regelmatig (als in zeker eenmaal per dag) mijn “vind iPhone”- knopje op mijn Apple Watch. Alleen daarom al ben ik zo blij met mijn horloge !
 3. Ik drink erg veel water op een dag. Bruisend of plat, het maakt me niet uit, maar water is serieus mijn lievelings drankje.
 4. Ik ben een enorme fan van Eros Ramazzotti, al vanaf Musica è uitkwam in 1988. Gelukkig deelt Mr C mijn voorliefde voor deze muziek, en zijn wij inmiddels 3x naar een concert geweest. En de vierde keer vindt eerdaags plaats : in april 2019 gaan wij naar het concert dat Eros in Rome gaat geven !
 5. Ik kan slecht tegen slenterende mensen. Meestal zet ik de spurt erin, en haal ik ze in.
 6. Ik word extreem onrustig als het lampje van mijn benzinemeter rood wordt. Hoewel ik dan nog zo’n 100 km. kan rijden, breekt het angstzweet me letterlijk al uit. Dat zal vast te maken hebben met het feit dat ik ooit eens zonder benzine langs de weg ben komen te staan. Ik schaamde me dood toen de ANWB Wegenwacht moest komen. Dat nooit meer ! Tegenwoordig zorg ik er dan ook voor dat ik genoeg brandstof heb, en zo min mogelijk dat rode lampje op zie lichten.
 7. In de supermarkt loop ik graag de looproute. Ik ga langs alle paden; eerst die aan de rechterkant, en dan terug in tegengestelde richting aan de andere kant. Zigzaggen is niks voor mij.
 8. Een groot voordeel van ouder worden vind ik dat ik steeds meer van mezelf ga houden. Ik kies steeds makkelijker voor mezelf, zorg steeds beter voor mezelf, en durf steeds vaker  zonder schuldgevoel “nee” te zeggen tegen dingen waar ik geen zin in heb.
 9. Ik houd enorm van pittig eten. Penne all’arrabiata, scampi picanti, of een toevoeging van sambal of mosterd aan mijn eten : heerlijk !
 10. In telefoneren ben ik niet goed. Als face-to-face niet mogelijk is, dan communiceer ik liever via sms of e-mail.
 11. Ik ben een echte aanpakker. Als ik iets in mijn hoofd heb, dan wil ik het, en wel nu. Ik denk dan ook eerder in mogelijkheden dan in moeilijkheden.
 12. Financiële zelfstandigheid is iets dat ik enorm belangrijk vind. Dat zat er al vroeg in, want van jongs af aan heb ik bijbaantjes gehad. Van krantenwijk, tot bollenpeller, -inpakker, of tulpenkopper, ik was altijd in de weer. Ik denk dat ik een jaar of 7 was dat ik mijn eerste baantje in de bollen had.
 13. Vroeger wilde ik altijd een tattoo, zo’n mooie tribal. Eerst een over mijn bovenarm, of anders een op mijn pols. Mr C heeft zich daar altijd tegen verzet, en ik ben hem zo dankbaar daarvoor (en mezelf ook, dat ik zo netjes naar hem geluisterd heb). Ik ben ontzettend blij dat ik er nooit een heb laten zetten.
 14. Als iemand heel erg naar me kijkt ga ik me automatisch heel anders gedragen, voornamelijk heel klunzig.
 15. Ik kan niet fluiten; het enige fluitgeluid dat ik voort kan brengen is het geluid dat ik voortbreng  door lucht ‘van buiten naar binnen’ te zuigen.

Van welk feitje over mij sta jij het meest te kijken ? En wil jij ook een feitje over jezelf met mij delen ? Uiteraard ben ik ook erg benieuwd naar jou, als lezer ! 

-x-

 

8 thoughts on “15 willekeurige feitjes over mij

 1. Als iemand naar je kijkt ga je je heel anders gedragen?? Hahahahaha, je wordt verlegen dan! Wat lief 😊😊
  Een feitje over mijzelf, hmmzz.. Ik heb al veel van mijzelf prijs gegeven in mijn blog dus ik probeer iets te bedenken wat je misschien nog niet weet.
  Ik ben heel emotioneel, kan heel snel huilen om dingen Maar dat laat ik er zelden uit omdat ik niet graag huil in bijzijn van anderen..

  1. Jaaa, lief voor een ander om te zien. Maar voor mezelf echt heel genant soms…. hihi …
   Knap dat jij je tranen kunt bedwingen bij anderen. Ik kan dat niet, ben een echt tranendal (zowel uit ontroering, of boosheid, of verdriet). -x-

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.