Wat ik zou doen met een miljoen

Geregeld hoop ik erop : een mooie geldprijs winnen bij de Staatsloterij. Het hoeft nog niet eens de super-mega-jackpot van miljoenen euro’s te zijn; met een miljoen zou ik ook al tevreden zijn hoor. En wat ik ermee ga doen, weet ik ook al. Vandaag deel ik mijn overzicht van dingen die ik direct zou doen na het winnen van een miljoen !

Allereerst zou ik naar het reisbureau gaan, en een reis naar Antarctica boeken. Deze bestemming staat al jarenlang on-top-of-my-Bucketlist, en nu heb ik eindelijk het geld om het allermooiste landschap, de natuurlijke ijssculpturen, de woestheid, en de ongenaakbaarheid met eigen ogen te aanschouwen. De totale reissom voor 3 personen bedraagt : € 60.000,-.

Dan ga ik door naar de Porsche dealer om een zwarte Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo te kopen. De Porsche Panamera is al jaren mijn absolute droomwagen, maar hij is eerlijk gezegd niet aan mij besteed omdat ik met mijn rijstijl geen optimaal gebruik zou maken van het vermogen van deze auto. Daarom geef ik ‘m cadeau aan Mr C, zodat ik af en toe als passagier mee kan rijden, en in het weekend toch even zelf voor korte ritjes achter het stuur kan kruipen. Met wat leuke opties erbij komt deze droomauto uit op zo’n € 250.000,-.

 

Hierna ga ik door naar de juwelier om een aantal stapelringen van Bron Jewelry uit te zoeken waarmee ik mijn lege linker ringvinger kan bekleden. Ik denk dat ik voor € 5.000,- wel een leuk stapeltje heb.

Dan ga ik door naar Parijs, alwaar ik een bezoekje breng aan Cartier, waar ik een Love Bracelet voor mezelf ga kopen. Hoewel het gerucht gaat dat je deze armband eigenlijk niet voor jezelf mag kopen, vind ik het juist mooi om deze mezelf cadeau te doen. Immers, liefde begint bij jezelf, met liefde voor jezelf. Ik zou overigens gaan voor de geelgouden variant ter waarde van € 7.000,-.

Uiteraard zou ik vast nog wat extra onvoorziene uitgaven (lees : impulsaankopen) hebben, en koop ik nog wat cadeaus voor mijn geliefden, maar de rest van het bedrag zou ik opzij leggen voor de studie van Little Miss C en als potje voor later. Ik zou niet alles over de balk smijten.

En jij ? Wat zou jij direct doen nadat het geld is bijgeschreven ? En geld geen issue is ? Laat het me weten in de comments !

-x-

2 gedachten over “Wat ik zou doen met een miljoen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.