Mijn doelen voor de maand januari 2019

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Spaarpot

Ook dit jaar wil ik de 52 weken Spaar Challenge weer aangaan (als je benieuwd bent wat dat precies inhoudt : hier vind je meer informatie). Een bestemming voor die € 1.378,- komt zeker wel goed, maar nu eerst een leuke spaarpot kopen. Eentje die ik tussentijds niet open kan maken 😉

Online challenge ENERGY-CHAMPION LEVEL 1

Sinds ik in september ’18 bij de lezing van Charlotte Labee geweest ben, is er best wat veranderd in mijn leven. Zo ben ik me meer en meer gaan verdiepen in het fenomeen “mindset”, en heb ik mijn voedingspatroon behoorlijk veranderd, wat me erg goed bevalt. Ik merk geen grote life-changing veranderingen in mijn leven, maar toch zijn er wel een aantal zaken veranderd. Zo laat ik zaken die mij negatieve energie opleveren steeds makkelijker los, ga ik steeds meer op zoek naar een balans, en weet ik steeds beter wat ik wil en durf ik daar ook op te focussen. Deze maand wil ik haar online cursus BE A LESS STRESS, MORE ENERGY CHAMPION gaan volgen. Ik ben met name erg benieuwd naar haar recepten, en sta open voor al haar tips en tricks voor succesvol groeien : meer geluk, genieten, en gezondheid.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik mijn doelen behaald heb !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

3 gedachten over “Mijn doelen voor de maand januari 2019

  1. Een leuke challenge, die spaar-challenge! Dat is wel een mooi vooruitzicht, ik ga ook eens op zoek naar een spaarpotje.

    Voor mezelf probeer ik verder niet teveel doelen te stellen, mijn nieuwe baan zal al energie genoeg vragen. 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.