Kneipp® introduceert World of Fragrances

Als er iets is waar je me altijd blij mee kunt maken, zijn het geurkaarsen en geurstokjes. Ik ben gek op deze ruikers, en heb in elke ruimte van mijn huis wel een of meerdere exemplaren staan.  Hoe leuk is het dat een van mijn favoriete merken zich in deze markt heeft begeven ! Kneipp introduceert namelijk World of Fragrances !

Kneipp® introduceert World of Fragrances; fragrance sticks en scented candles. Geurstokjes en geurkaarsen voor in huis met verrassende natuurlijke geurcombinaties. Creëer in elke ruimte een bijzondere sfeer en maak van je huis een rustgevende omgeving. Deze nieuwe Kneipp geuren met zorgvuldig geselecteerde composities van natuurlijke etherische oliën zijn niet alleen aangenaam om te ruiken, ze hebben ook een positief effect op je stemming. Kneipp. Natuurlijk genieten.

Kneipp heeft al ruim 125 jaar ervaring met geuren en de effectiviteit van geuren op de gemoedstoestand. De lat lag daarom hoog voor Kneipp om iets bijzonders te creëren volgens de authentieke productfilosofie. De producten moeten je een lekker gevoel geven, je verrassen, van hoogwaardige kwaliteit zijn, goed voor je zijn, een luxe cadeauwaardige uitstraling hebben, geïnspireerd zijn door de natuur en voor iedereen toegankelijk zijn. Vanaf dit najaar zijn ze verkrijgbaar: Het nieuwe assortiment Kneipp Home Fragrances voor in huis. We zijn trots om deze sfeermakers nu aan jou te mogen presenteren.

kneipp1

De 4 verschillende geurwerelden

Sandalwood-Patchouli
Zorgt voor een harmonieuze omgeving en zet je weer met beide benen op de grond. De geur is zacht, zoet, warm en houtachtig. Verkrijgbaar in fragrance sticks en scented candle.

Vetiver-Mandarin
Fruitig, kruidig. Verkrijgbaar in fragrance sticks en scented candle. Just relax and unwind! Een zonnige frisse, vrolijke geur.

Lavender
De geur is bloemig-kruidig. Verkrijgbaar in fragrance sticks. Zorgt voor een rustige ambiance en meer ontspanning.

Macadamia-Star anise
Een bijzondere combinatie van macadamia, steranijs en sinaasappel voor een warm-kruidige elegante geur. Verkrijgbaar in scented candle.

Achtergrondinformatie Kneipp World of Fragrances

Deze Kneipp World of Fragrances sfeermakers zijn mooi minimalistisch vormgegeven met gebruik van natuurlijke materialen zodat ze passen in elk interieur.

knstok.png

De fragrance sticks bevatten natuurlijke etherische oliën en geven hun geur gelijkmatig af in de ruimte. Bij deze sticks kan de intensiteit van de geur worden aangepast door te variëren met het aantal sticks. Er zijn 7 sticks beschikbaar in elke verpakking.

De scented candles zijn ideaal om tijdelijk een andere “mood” of “mindset” te creëren die past bij jouw behoeften op specifieke momenten. Deze scented candles zitten in een mooi glas en zijn voorzien van een bamboe deksel die hersluitbaar is. Dus als je even geen geur wilt is dit heel handig. Het glas van de scented candles is later ook te gebruiken voor andere decoratieve toepassingen of om iets in te bewaren. Het label op het glas is verwijderbaar.

Deze heerlijke lijn is vanaf 17 september 2018 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Adviesprijs Scented candles € 7,99 (145 gr), adviesprijs Fragrance sticks € 8,99 (50 ml).

Houd jij ook van een heerlijk geurend interieur ? En heb jij de Kneipp® World of Fragrances al ontdekt ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

5 gedachten over “Kneipp® introduceert World of Fragrances

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.