Mijn doelen voor de maand oktober 2018

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. Vanaf nu wil ik dat anders aan gaan pakken en mezelf maandelijks een aantal doelen stellen. Want het is wetenschappelijk aangetoond : het stellen van doelen leidt tot betere resultaten; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Bestemming eindejaarsreisje bepalen

In 2015 ben ik ermee begonnen : in de drukke decembermaand, tussen Sinterklaas en Kerst, een midweekje weg met me, myself, and I. Gewoon heerlijk doen waar ik zelf zin in heb, en wat bewuste me-time. Dát ik ga staat vast, alleen de bestemming voor dit jaar is nog wel even een dingetje, ik kom er namelijk niet zo goed uit. Bestemmingen als Groenland, Tromso, en Tanzania (Kilimanjaro beklimmen) zijn al voorbij gekomen, maar ook Milaan en Kopenhagen lijken me super leuk. Deze komende maand wil ik de knoop door gaan hakken en gaan bepalen waar ik naartoe ga.  Dan kan de voorpret echt gaan beginnen !

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik eruit gekomen ben, en wat de bestemming wordt !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

5 gedachten over “Mijn doelen voor de maand oktober 2018

  1. Groenland lijkt mij ook heel mooi en Tanzania, alleen al voor het weer zou ik er naartoe willen momenteel! Schijnt echt prachtig te zijn! Ik ben benieuwd wat jouw uiteindelijke keuze wordt!
    Ik heb geen doelen helaas, veel werken vrees ik maar nu eerst uitzieken (griep)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.