Heb ik mijn doelen van september 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor september 2018 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Rommellades uitruimen

Ja, ein-de-lijk ! Het heeft even geduurd maar ik heb dan toch een moment gevonden om mijn rommellades te schonen. Het heeft me serieus maar 30 minuutjes gekost, en achteraf snap ik ook niet waarom ik er zo lang tegenaan heb lopen hikken. Maar ja, dat is vaak achteraf, en eigenlijk is dat ook niet belangrijk meer. Het gaat erom dat ik dit punt af kan tikken, en dat ik er dagelijks van geniet om mijn opgeruimde lades te zien !

Afspraak oogmeting

Nou, die staat gepland hoor. Op donderdag 18.10.2018 om 09:45 uur hoor ik of mijn ogen het afgelopen half jaar stabiel zijn gebleven. Een eerste voorwaarde voor ooglaseren. Spannend !

Heb ik mijn doelen van de maand september 2018 gehaald ?

Ja, allebei, and it feels good !

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

2 gedachten over “Heb ik mijn doelen van september 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.