Heb ik mijn doelen van augustus 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor augustus 2018 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Planning Zomervakantie

Dit punt ging er met name om dat ik mijn Zomervakantie niet vol zou boeken met afspraken, huishoudelijke klussen of andere regeldingen waar ik normaal gesproken niet aan toe kom. En dat is me gelukt ! Nou werd het me ook wel een beetje makkelijk gemaakt omdat ik 2 van de 3 weken in het buitenland verbleef en dus ook niet in de verleiding kwam, maar toch… de resterende tijd thuis heb ik ook lekker gelanterfant en in-en-om-het-huis gekeuveld.

Rommellades uitruimen

Nee, helaas, dit punt kan ik nog niet aftikken. Ik ben er wel een beetje aan begonnen, maar telkens haakte ik weer af. Kon ik weer geen “goed plekje” voor rommeltjes vinden, of had ik ineens iets veel belangrijkers te doen. Smoesjes en excuses alom. Daarom verhuist dit punt dan ook naar volgende maand.

Heb ik mijn doelen van de maand augustus 2018 gehaald ?

Neen. Maar dat is niet erg. Het belangrijkste punt “oppassen dat ik niet in mijn valkuil van mijn agenda volplannen” zou vallen is immers behaald, en die rommellade loopt niet weg 😉

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

4 gedachten over “Heb ik mijn doelen van augustus 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.