Waarom ik zo blij ben met mijn Apple Watch Hermès

Op slag verliefd was ik, toen ik mijn oog in NYC liet vallen op de Apple Watch Hermès. Het uurwerk, het mooie leren bandje; ik kon er geen genoeg van krijgen om naar dat klokje te kijken. Maar ja, het bijbehorende prijskaartje hè, dat was toch wel een dingetje … En zou ik wel genoeg gebruik gaan maken van de functionaliteiten van deze Apple Watch ?

Twee dagen achtereen gingen we terug, en we hingen uren rond in de Apple Store, voordat ik de uiteindelijke kogel door de kerk liet gaan : ik wilde ‘m hebben ! Inmiddels is de Watch ruim twee maanden in mijn bezit, en vandaag laat ik je weten waarom ik zo blij ben met deze gadget :

  1. Het exclusieve Hermès design. Het is echt een blikvanger. Zeker omdat deze uitvoering alleen in de VS of bij Hermès in Parijs/Berlijn te koop is. Het horloge is hiermee zonder de Apple functionaliteiten al een prachtige aanwinst.
  2. Mijn exclusieve Hermès wijzerplaat. En als ik die zat ben, dan kan ik ‘m gemakkelijk aanpassen naar een ander digitaal of analoog design.
  3. Het exclusieve leren Hermès horlogebandje. Dat ik kan vervangen door het exclusieve oranje rubberen Hermès horlogebandje. En ik heb voor mijn runs ook een zwart Nike sportbandje gekocht.  Uiteraard kan ik mijn collectie makkelijk verder uitbreiden met de talloze bandjes die Apple op de markt brengt. In combinatie met punt 2. verwacht ik zo zeker niet snel uitgekeken te zijn op mijn horloge.
  4. De Watch is waterproof, dus ik kan ‘m omhouden bij het zwemmen, soppen, of als ik met water aan het spelen ben.
  5. Mijn favoriete playlist van Apple Music heb ik direct om mijn pols; in combinatie met mijn Airpods kan ik zo muziek luisteren.
  6. Siri. Ik praat regelmatig tegen mijn Watch om een commando te geven. Hoe heerlijk is het, dat deze ook direct uitgevoerd of beantwoord wordt.
  7. Het is een ideaal sporthorloge; ik kan alles meten. Van rustig fietstochtje tot uurtje worstelen (als ik dat zou willen); ik kan alles meten en heb direct inzicht in mijn conditie.
  8. Geavanceerde activiteitentracker met drie ringen voor bewegen, trainen, en staan. Ik probeer elke dag alle drie de ringen vol te maken. En de meldingen die ik krijg als ik bijvoorbeeld te lang heb gezeten, geven mij het subtiele duwtje in de rug dat ik nodig heb om even te gaan staan. Ik vind het ook leuk om mijn prestaties beloond te zien met interactieve medailles.
  9. De ademhalingsapp. Deze gebruik ik met name op momenten als ik even tot rust moet komen. Als ik merk dat ik gestresst ben, of te jachtig bezig ben, zet ik deze app, die slechts een minuut duurt, aan. Het focussen op mijn ademhaling zorgt ervoor dat ik geestelijk tot rust kom, en ook fysiek merk ik veranderingen daarna.
  10. En last maar zeker not least : ik ben nooit meer mijn iPhone kwijt ! Ik ben namelijk best een sloddervos en was regelmatig, tot grote frustratie en irritatie van mijnzelf en Mr C, mijn iPhone kwijt. Dat gebeurt nu niet meer, want er zit een ping-functie op mijn Apple Watch waarmee ik mijn toestel snel weer terug vind.

Kortom, mijn Apple Watch ziet er niet alleen geweldig uit, maar hij helpt me ook bij het onderhouden van een gezonde levensstijl, iets dat ik erg belangrijk vind. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad van de beslissing hem aan te schaffen, en hoop er nog heel erg lang plezier van te hebben.

Heb jij ook een smart watch ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

Een gedachte over “Waarom ik zo blij ben met mijn Apple Watch Hermès

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.