Mijn random favorieten van het moment

De titel zegt het al, vandaag ga ik 5 random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel fijn vind. Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om de favoriete producten van andere bloggers te zien, zodat ik zelf misschien ook wat nieuwe items ontdek. Dus, ben je benieuwd naar mijn vijf random favorieten van het moment? Lees dan snel verder!

Frans Duijts

Hoe ik erop gekomen ben weet ik niet, want normaal gesproken is Nederlandstalige muziek ab-so-luut niet mijn ding, maar wat een geweldige stem heeft Frans Duijts. Sinds een aantal weken heb ik zijn muziek regelmatig op repeat en bler ik keihard mee met zijn nummers (lekker anoniem in de auto, dat dan weer wel !). Met name Elise, Lieveling, en  Samen op het strand zijn mijn favoriete nummers.

Ananas

ananas

Mijn meest favoriete fruit van het moment is een heerlijk zoete, sappige, ananas. Het liefst eet ik ‘m in stukjes, lekker vers en zelfgesneden, in mijn citroenkwark, als ontbijt, maar ik wil deze vrucht ook nog wel eens als tussendoortje eten. Wist je trouwens dat een ananas een erg gezonde vrucht is ? Ze zijn cholesterol- en vetvrij, en bevatten een hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Mooi meegenomen dus !

Apple AirPods

airpods
Ik was vrij sceptisch over deze oordopjes, en het heeft even geduurd voordat ik het aandurfde met ze te gaan hardlopen; zouden ze wel blijven zitten ? Maar nu ik er eenmaal achter ben dat deze draadloze oortjes niet uit mijn oren vallen, en ook nog eens geweldig geluid produceren kan ik simpelweg niet meer zonder. Voor mij zijn de AirPods een van de beste investeringen van de laatste jaren gebleken !

Fat Bastard Merlot

fat
Een wijnkenner ben ik niet, maar wat een lekker wijntje is, dat proef ik heus snel genoeg. Ik houd niet van die hele zware wijnen, maar ben juist gek op een zacht, fruitig wijntje dat lekker wegdrinkt. Zomaar als borrel, of bij een heerlijk bord pasta. De eerste fles Fat Bastard kocht ik puur om de verpakking; ik vond dat dikke nijlpaard supergrappig, Het verhaal achter dat nijlpaard bleek ook nog eens vermakelijk te zijn; Fat Bastard is namelijk een toevallige vondst van de Franse wijnmaker Thierry Boudinaud en de Australische wijnrebel Guy Anderson. Jaren geleden maakten ze samen een Chardonnay in de Languedoc. Het was een experiment van Thierry die een deel van de wijn lange tijd op z’n droesem in het vat had laten rijpen, zoals ook wel met witte Bourgognes gebeurt. De wijn was er lekker dik, vol en rond van geworden: A Fat Bastard. Omdat die Chardonnay en ook het verhaal in de smaak vielen, hebben de wijnvrienden het assortiment later uitgebreid. En toevallig liep ik er ooit eens tegenaan, en bleek de wijn heerlijk te zijn. Want dat is uiteindelijk natuurlijk het belangrijkste. Het prijskaartje valt overigens ook reuze mee : je betaalt EUR 5,99 voor 0,75 ltr. bij de Appie.

Armani

armani
Dat Armani heerlijke geuren maakt wist ik al langer; Giorgio Armani Si Eau de Parfum is al tijden mijn vaste geur, en als mannengeur kan ik Aqua di Gio enorm waarderen (ik kocht deze in 1999 als eerste cadeautje voor Mr C, en nog steeds verveelt deze geur niet). Onlangs ontdekte ik een nieuw pareltje : Emporio Armani Because It’s You : een bloemige, fruitige geur die heerlijk lang blijft hangen. Ik kreeg een flacon voor mijn verjaardag, en stiekem vind ik ‘m lekkerder dan Si, dus het zou best eens kunnen zijn dat dit mijn vaste lijfgeur gaat worden.

En dit waren mijn random favorieten van dit moment. Heb jij onlangs nog nieuwe favoriete items ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers !

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

5 gedachten over “Mijn random favorieten van het moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.