Heb ik mijn doelen van mei 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor mei 2018 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Losse eindjes wegwerken

Alle losse eindjes die ik had liggen zijn weggewerkt. Zo bestelde ik het fotoboek 2015, haakte ik de Care Bag, maakte ik een Schildpadje tegen kindermishandeling, en werkte ik losse draadjes bij een gehaakt kleedje weg. Het voelt heerlijk dat al deze kleine klusjes eindelijk afgehandeld zijn. Voortaan maar niet meer zo laten opstapelen, en eerst klusjes afronden voordat ik nieuwe projectjes oppak …

Reisje met mijn moeder

De trip is geboekt. In juli ga ik een aantal dagen met haar op reis om een reis die we al eens eerder gemaakt hebben, te herbeleven.

Moestuintje

Die is officieel geopend ! Helaas zijn al mijn stekjes van de pompoen en de zonnebloem inmiddels dood, maar ik geef niet op ! Nieuwe zaadjes zijn geplant, dus ik ga op voor een volgende ronde. Ik moet en zal toch minstens 1 creatie uit eigen tuin kunnen oogsten ?

Heb ik mijn doelen van de maand mei 2018 gehaald ?

Ja, en het voelt goed !

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

3 gedachten over “Heb ik mijn doelen van mei 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.